End of Summer Kids Party – Petreceri tematice pentru toate vârstele!

Sâmbătă, 13 septembrie 2014, Little Texas Kids Village sărbătorește sfârșitul vacanței de vară și începerea anului școlar cu o petrecere specială, cu jocuri și ateliere creative.

Sâmbătă, 13 septembrie, între orele 11-13, copiii cu vârsta de 4-7 ani se vor distra alături de cele mai îndrăgite personaje ale copilăriei la petrecerea tematică Disney Junior Party. Jocurile muzicale, atelierul de moriști și vânătoarea de comori sunt doar câteva din surprizele care îi așteaptă pe juniori la ultima petrecere din această vacanță de vară. Prețul petrecerii este 25 de lei.

Tot sâmbătă, între orele 15-17, în satul texan Kids Village va fi organizată și petrecerea Cowboys & Indians, pentru copiii cu vârsta de 8-12 ani. Aceștia se vor distra cu muzică și dans, ateliere creative cu specific western, jocuri antrenante și Treasure Hunt. Prețul petrecerii Cowboys & Indians este 35 de lei.

INSCRIERE

Prețurile petrecerilor includ pe lângă activități și suc, tort, dar și un pachet special cu suveniruri texane din Kids Village. Detalii și înscrieri: 0734/738724 sau kidsvillage@littletexas.ro.

INFO

Little Texas Kids Village

Stradela Moara de Vânt nr. 31-33, 700376

Telefon: 0755 55 11 22

E-mail: kidsvillage@littletexas.ro

Web: www.littletexas.ro/restaurant/kids-village

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: