Enciclopedia fetelor, de Sonia Feertchak & Catel

Editura Nemira. Colectia: Bonton. Pret: 100,95 lei

De la A(dolescenta) la Z(one erogene), si trecând prin bijuterii, dragoste, familie, iPod, moda, parinti, scoala si telefoane mobile, peste 330 de subiecte si mai mult de 600 de pagini ilustrate despre toate provocarile si bucuriile de a fi o tânara femeie. Mai mult, datorita ghidurilor practice, jocurilor, exercitiilor de gimnastica sau retetelor de cocktailuri cuprinse in anexe veti iesi invingatoare din orice situatie si, deloc de neglijat, va veti distra “ca la carte”!

“«Biblia» tuturor tinerelor femei.” (Femme actuelle)

“Tinerele secolului trecut aveau la dispozitie manuale de bune maniere. Dar Julietele de astazi devoreaza Enciclopedia fetelor, cartea roz scrisa de Sonia Feertchak, care se vinde in 30 000 de exemplare pe luna.” (Claire Chartier, L’Express)

“Cu mai mult de 100 000 de exemplare vândute la câteva luni de la lansare, Enciclopedia fetelor va deveni curând cartea de capatâi a tuturor adolescentelor.” (Marie-Eve Gualbert, Le Pelerin)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Enciclopedia fetelor, de Sonia Feertchak & Catel”

  1. diaa says:

    hey!! UNDE ATI VAZUT VOI ACEASTA CARTE CU 10 LEI?? VA ROG RASPUUNS URGENT EU O CAUT DE F MULT TIMP!

    1. admin says:

      Ne cerem scuze pentru greseala de redactare. Pretul real al cartii este de 100,95 lei, dar pe site-ul editurii Nemira o puteti gasiti la 81 lei.

Scrie un comentariu: