[En] Trance 001 – trance party @Art House Central

Sâmbătă, 16 noiembrie, iubitorii de muzică electronică sunt invitati la Art House Central pentru a participa, alături de comunitatea trance ieseană, la cel mai nou concept de petrecere marca Trance IS* Tribute! [EN] Trance 001 este prima petrecere dintr-o serie ce îsi propune să aducă muzica trance mai aproape de publicul iesean, inclusiv de cei care nu au descoperit-o încă.

Petrecerea va începe la ora 22:00 cu un warm-up pregătit de Steven White si va continua cu main act-ul lui Dany Dazano. After party-ul este asigurat de SS. Trei DJ vor avea grijă ca cei prezenti să guste muzica tramce

DESPRE

Steven White este un DJ cu experientă a peste 150 de seturi difuzate pe diverse radiouri de muzică trance. Este un DJ ce iubeste acest gen si nu ezită nici o clipă să îl promoveze de fiecare dată când are ocazia. Experienta sa în DJ-ing nu se rezuma doar la seturi radio, ci si la seturi de warm-up si nu numai pentru petrecerile comunitătii.
Steven White în online: https://soundcloud.com/stevenwhiteofficial

Dany Dazano este unul din promotorii de seamă ai Trance IS* Tribute. Producător în majoritatea timpului, încearcă să dea muzicii trance un suflu tânăr si original. Seturile sale puternice reusesc de fiecare dată să te ridice la propriu de pe scaun si nu te lasă nici măcar o secundă fără să nu respiri muzica alături de el.
Dany Dazano în online: https://soundcloud.com/dany_dazano

SS este  iubitor de trance de mai bine de 15 ani si unul din membrii vechi ai comunitătii trance iesene. Pasionat de sunetele acestui gen, alege cu grijă fiecare melodie pe care o pune în seturile sale, încercând astfel să insufle si celorlalti pasiunea pe care o are. Emisiunea sa lunară, AIR Trance, emisiune ale cărui seturi sunt compuse din melodii ce au apărut in luna lansării, se bucură de un adevărat succes.
SS în online: https://soundcloud.com/trancers-ro

INFO

ArtHouse Central Iasi

Strada Palat, nr. 1, etaj 6, Moldova Mall, Iasi

facebook.com/ArtHouseCentralIasi

facebook.com/events/611028928954745

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: