Eminem lansează un nou album în toamnă. „Survival”, primul single extras este folosit în trailerul jocului „Call of Duty: Ghosts” (VIDEO)

eminem-survival-album-piesa-audio-video-cover-call-of-duty-ghosts-2013După o pauză de aproape 3 ani, Eminem revine în atenția publicului cu single-ul “Survival”, primul extras de pe viitorul album, programat să apară în toamnă. Considerat unul dintre cele mai așteptate materiale ale anului 2013, acesta va include colaborări cu Dr. Dre și 50 Cent.

După lungi tatonări, declarații discrete din partea oamenilor din jurul lui Eminem și o piesă nouă realizată pentru mixtape-ul “Piece Maker 3 (50 MC’s Reunion)”, rapperul lansează primul single extras de pe viitorul album. Melodia se intitulează “Survival” și servește ca soundtrack pentru trailerul noului joc de calculator “Call of Duty: Ghosts”. Piesa nu a fost aleasă întâmplător ca prim single, Eminem vorbind foarte direct despre revenirea sa pe scenă: “M-am întors cu un alt imn….Nu se termină până nu spun eu că se termină”. Versurile sunt puse beat-uri de rock, iar refrenul interpretat de Liz Rodriguez calmează cântecul. Single-ul este produs de DJ Khali.

Mai multe informații despre album găsiți pe www.infomusic.ro/2013/08/eminem-single-survival-audio.

Ultimul album lansat de Eminem este “Recovery” din 2010. Materialul s-a bucurat de un real succes, fiind desemnat cel mai bine vândut album în întreaga lume în 2010, cu peste 10 milioane de exemplare. În plus, single-ul “Love The Way You Lie” cântat împreună cu Rihanna a atins vânzări de peste 10,25 de milioane de copii la nivel internațional, devenind cel mai bine vândut single din cariera lui Eminem.

Sursa: www.infomusic.ro

eminem-rihanna-foto-clip-love-the-way-you-lie

INFO

www.eminem.com

www.facebook.com/eminem

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: