Emil Lassaria & Caitlyn in Life Discoteque/17 noiembrie

Emil Lassaria & Caitlyn in Life Discoteque/17 noiembrie afisSambata 17 noiembrie Emil Lassaria & Caitlyn sunt invitati in Life Discoteque.

  • 17.11.2012, ora 23.00
  • Rezervari : 0729.292.610
  • Intrare : 10 lei fete / 20 lei baietii

EMIL LASSARIA

Inca din anul 2000, Emil Lassaria a intrat in radio si nu dupa multa vreme a inceput productia muzicala, iar din 2001 a inceput emisiunea “Dj Mail in the mix”. Emisiunea a atras rapid si prima rezidenta intr-un club din Targoviste, iar timp de 7 ani si-a petrecut noptile in cluburile din oras. In tot timpul acesta munca de studio s-a dezvoltat, iar remixurile si productiile proprii incepeau sa se auda tot mai des in cluburile din tara. In anul 2008 incepe colaborarea cu agentia Mainevents, totodata piesa sa “Balada” atingand prima pozitie pe toate posturile nationale de radio, iar evenimentele din tara au luat amploare.

Notorietatea si succesul evenimentelor la care este invitat face ca in 2008 sa fie chemat in majoritatea cluburilor din tara si evenimentelor de masa precum Creamfield 2008, Liberty Parade 2008 si 2009. In fiecare vara, din 2008 pana acum, Emil Lassaria se identifica cu Loca Beach, in care afterurile de acolo poarta semnatura sa.

In 2009 lanseaza primul album “Back in Plastick”, iar odata cu acesta si primul turneu national, evenimentele in afara tarii neintarziind sa apara (Polonia, Belgia, Italia…). Remixurile sale fac cluburile sa vibreze, iar pe artistii romani sa il caute, astfel acesta face edituri la piese apartinand lui: Connect R, Dj Sava, Alb Negru, Nick Kamarera, Chris Mayer …

In 2011 face un album cu F.Charm cu care incepe evenimentele liveact pe baza pieselor realizate impreuna, iar primul extras pe single “9mm” intra in top 10 la majoritatii radio-urilor din tara dar si in tari precum: Serbia, Germania, Albania, aceasta fiind si prima sa aparitie intr-un clip video official.

INFO

LIFE DISCOTHEQUE

Program: Joi – sâm: 22:00 – 06:00

Adresa: Str. Sf. Lazar 27

Email: life.iasi@gmail.com

www.facebook.com/LifeDiscoteque

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: