eMAG organizează cel mai mare Black Friday de până acum

Iulian-Stanciu -Director-General Emag

eMAG oferă reduceri totale în valoare de 75 de milioane de lei pe 21 noiembrie, de Black Friday În evenimentul de shopping al anului, reducerile vor fi aplicate la 450.000 de produse incluse în cea mai diversificată gamă din istoria retailerului online: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, produse pentru casă şi grădină, auto, articole sportive. Magazinul online estimează reduceri de până la 75%.

Întotdeauna am plecat cu acțiunile noastre de la dorințele clientului, iar Black Friday cumulează aceste dorințe într-o zi specială, ziua cu cele mai multe reduceri din an. Am muncit 6 luni pentru a le aduce clienților noștri reduceri totale de 75 de milioane de lei dintr-o gamă foarte largă de produse”,  spune Iulian Stanciu, director general eMAG.

eMAG estimează vânzări în valoare totală de 150 de milioane de lei pe parcursul întregii zile de Black Friday. Reducerile ajung până la 75% și vor fi aplicate celei mai diversificate game de produse din istoria retailerului online: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, mobilier, auto, articole pentru casă şi grădină. „În spatele acestui eveniment sunt peste 1.000 de oameni, peste 200 de furnizori și investiții mari în infrastructura logistică și IT”, explică Iulian Stanciu.

Pentru pregătirea Black Friday 2014, eMAG a investit 5 milioane de lei în servere şi 2 milioane de lei în platforma online. În depozit, produsele din oferta Black Friday ocupă 10.000 de metri pătrați, iar 240 de oameni vor lucra 24h din 24h pentru a pregăti comenzile. Pentru livrarea produselor, eMAG a încheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD și TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi, astfel încât livrările să fie finalizate în decurs de 6 zile.

eMAG a lansat, în 2011, conceptul de Black Friday pe piața din România și organizează evenimentul celor mai mari reduceri din an pe parcursul unei singure zile.

eMAG este cel mai mare magazin online din regiune și unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România. În ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat în poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientării sale permanente către client, manifestată prin servicii care au creat noi standarde în piață, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și Deschiderea coletului la livrare. eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferențiate pe categorii de angajați, precum și cea mai mare Academie din mediul privat. Totodată, eMAG oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din România cu profesori experimentați în business-ul internațional. Echipa eMAG este formată din aproximativ 1.000 de angajați.

INFO

emag.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “eMAG organizează cel mai mare Black Friday de până acum”

  1. Nicu nicu Stan says:

    Buna ziua sunt foarte dezamagit de echipele de livrare am o comanda nr 20725591 de pe data de 18 noiembrie si trebuia pina pe 28 11 2016 nu a ajuns nici pe 30 11 2016 :((

Scrie un comentariu: