eMAG dă startul programului de Internship în dezvoltare software la Iași

Programul eMAG Talent Internship este organizat în premieră pentru centrul de dezvoltare din Iași și se adresează studenților și absolvenților cu profil tehnic. Internshipul va fi plătit, iar cei mai buni interni au șansa de a intra în echipa celui mai mare magazin online din regiune. Anul trecut, eMAG a angajat majoritatea internilor din program. Ultima zi de înscriere în internship este 7 iunie.

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, deschide la Iași programul „eMAG Talent Internship” pentru centrul de dezvoltare software. Programul, aflat la cea de-a doua ediție la nivel național și organizat în premieră la Iași, începe pe 20 mai 2015 și le oferă participanților posibilitatea de a lucra alături de specialiștii eMAG și de a folosi cele mai noi tehnologii: Symfony2, Gearman, Memchached, RabbitMQ, SOLR, Varnish, MongoDB, PHPUnit.

Cristina-Solea_manager_recr

Cristina Șolea, manager de recrutare în cadrul eMAG

După ediția de succes de anul trecut, când am angajat mare parte din stagiarii de la București, anul acesta am deschis un program dedicat studenților și absolvenților din Iași. Programul de Internship vine la puțin timp după deschiderea centrului de dezvoltare software eMAG de aici (finalul anului 2014), consolidând prezența noastră pe piața locală de IT. Suntem dornici să împărtășim cu cei 4 interni cunoștințele noastre și să lucrăm împreună la proiecte ce vor contribui atât la dezvoltarea comunității IT din Iași, cât și la dezvoltarea întregului business eMAG”, declară Cristina Șolea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

Studenții și absolvenții cu profil tehnic pot candida pentru cele 4 locuri de stagiari în departamentul de software development, având posibilitatea de a lucra pe perioada Internship-ului în proiecte ce vor fi implementate în toate țările în care eMAG este prezent acum (România, Bulgaria, Ungaria, Polonia).

La nivel național, în programul de Internship sunt deschise 44 de poziții în stagii precum Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) și HR Wizards (HR) care se vor derula în perioada iulie – august în București, Craiova și Iași și vor fi plătite. La finalul acestora, cei mai performanți dintre participanți vor avea ocazia să devină angajați ai eMAG.

INSCRIERE

Aplicanții pentru una din cele 4 poziții deschise in Iasi pot completa formularele online, accesând www.emag.ro/internship până la data de 7 iunie a.c. După perioada de înscriere, aplicanții vor participa la o sesiune de interviuri pe parcursul lunii iunie.

INFO

eMAG

www.emag.ro

www.facebook.com/eMAG.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: