Elvis Costello in Romania

afis elvis costello

Afisul concertului

Artistul britanic Elvis Costello va concerta in premiera in Romania in data de 3 noiembrie 2011.

Spectacolul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti si face parte dintr-un turneu ce a debutat in luna septembrie pe continentul american si continua in Europa, multe dintre concertele europene fiind sold out.

Piesele sale legendare, vocea sa speciala si personalitatea lui incintatoare au facut din Elvis Costello unul dintre cei mai mari artisti ai lumii, asa cum chiar jurnalistii de la Rolling Stone il numesc. Cele 32 de albume de studio si 5 albume live rasplatite cu zeci de discuri de aur si de platina si milioanele de fani din toata lumea sunt dovada unei cariere extraordinare ce se intinde pe patru decade.

Muzica lui acopera genuri diverse, de la pop, new wave la rock, soul sau punk. Printre piesele cele mai cunoscute se numara “She“, “I want you“, “The Scarlet Tide” dar si coloana sonora a serialului “Dr. House”.

Turneul va continua cu concerte in Cehia, Germania, Belgia, Olanda, Norvegia, Suedia si Islanda, in unele tari fiind programate doua, sau chiar trei concerte. Evenimentul este organizat de Unilife, cea mai importanta companie organizatoare de concerte din Turcia.

Bilete Elvis Costello

Biletele pentru concertul lui Elvis Costello pot fi achizitionate la preturi diferite, in functie de perioada de achizitie:

Categoria VIP – 350 lei
Categoria I – 300 lei
Categoria II – 245 lei
Categoria III – 195 lei
Categoria IV – 145 lei
Categoria V – 95 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe: www.eventim.ro.

Sursa: iconcert.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: