ELSA Iasi: Internet Law Summer School 2014, Libertatea mass-media si viata privata

internet-law-la-summer-school-elsa-iasi-i102279Cea de-a patra editie a Scolii de vara, organizata de ELSA Iasi, eveniment devenit deja o traditie, va avea loc la Iasi, in perioada 17-24 august 2014, aceasta venind cu un suflu nou, fiind una internationala. Astfel aducem in discutie una dintre controversele secolului XXI, ale unei societati aflate in continua dezvoltare: aspectele privind libertatea mass-media si viata privata, tratand acest subiect atat in profunzimea sa cat si comparativ cu limitele libertatii de exprimare.

Aceasta tema este una de interes general, aflata intr-o continua expansiune, Romania fiind printre statele cele mai vulnerabile la atacurile mass-media, avand astfel o adevarata problema in ceea ce priveste separarea vietii private de cea publica.

Programul academic va cuprinde atat o parte teoretica sub forma de dezbateri, prelegeri sustinute de diferiti speakeri din domeniu, de talie nationala si internationala, dar si o parte practica, prin organizarea unui proces simulat, avand la baza un caz concret privind exercitarea abuziva de catre mass-media ce are ca scop lezarea demnitatii si reputatiei profesionale prin articole sau reportaje.

Programul social va fi unul amplu si indraznet, cuprinzand numeroase jocuri de teambuilding ce vor ajuta nu doar la o mai buna socializare, ci si la descoperirea locurilor marcante ale orasului Iasi, petreceri cu diferite tematici si multe alte surprize pe care vi le-am pregatit!

Nu rata ocazia de a te inscrie la unul din cele mai inedite proiecte si interactive din aceasta vara!

INFO

Pentru mai multe detalii, viziteaza internetlaw.elsa.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: