“Ellada – orizontul alb”, serata cu specific grecesc

“Frumusetea este un dar. De regula – grecesc.”- Vasile Ghica

Considerata de multi drept leaganul civilizatiei occidentale, Grecia are o istorie lunga si bogata, timp in care si-a raspandit influenta pe trei continente.

Restaurant Traian va invita  joi, 24 mai, incepanad cu ora 20.00 la serata cu specific grecesc, Ellada – orizontul alb. Invitatul special KOSTAS TRIKOILLIS, va reproduce atmosfera petrecerilor din tara natala. Nu vor lipsi dansatorii greci care va invita negresit la zorba, si va incanta cu dansurile traditionale armonizate intr-o coregrafie apreciata de fiecare data.

Deliciul serii il reprezinta menu-ul atent preparat de specialistii bucatari care va propun o incursiune in bucataria elena.

Pentru ca obiceiul aruncarii cu farfurii a fost interzis in anii ’70, Restaurant Traian va pune la dispozitie participantilor, cosulete cu flori pentru momentele culminante ale petrecerii, cand, in semn de apreciere a talentului solistului, acesta devine tinta vie a florilor proiectate de la distanta de spectator. Doar atunci cand sunt aruncate in necunoscutele participante la petrecere, florile constituie obiectul flirturilor.

Intrarea este libera, dar se impune o rezervare a locului la 0232/266.666

www.grandhoteltraian.ro
Facebook/Restaurant Traian Iasi
Facebook/Grand Hotel Traian

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: