Elita black metalului mondial, WATAIN, canta la Bucuresti pe 7 aprilie

METALHEAD te invita pe 7 aprilie in Club Colectiv din Bucuresti la un concert bestial plin de efecte pirotehnice alaturi de WATAIN si Degial.

Actualmente considerata elita scenei black metal, grupul suedez Watain a capatat rapid statutul de nume cult, iar in acest moment este una din putinele trupe a carei muzica si concept vizual definesc cu precizie viziunea muzicii black metal, asa cum a fost ea conceputa inca din primii ani ai existentei sale.

Acest concept a propulsat numele Watain in prima liga a trupelor extreme, iar in 2013 Watain si-a lansat un al patrulea album intitulat The Wild Hunt, disponibil via Century Media Records si promovat printr-un turneu masiv international dar si concerte headliner la cele mai mari festivaluri europene.

Fiecare piesa a albumului are o legatura directa cu unul din simbolurile prezente pe coperta. “Dupa 120 de nopti de vointa de fier si magie arzatoare, cel de-al cincilea album de studio Watain este gata. Cu oasele frante si inimile arzande, ne-am croit drum prin cea mai adanca iarna catre o salbaticie noua, ale caror porti au fost deschise“, a declarat trupa.

Concertul din Bucuresti va fi insusi o reprezentare macabra a universului Watain. Showul se va bucura de o productie vizuala unica, grupul suedez va transforma scena din Colectiv intr-un adevarat altar plin de elemente simbolice oculte cat si efecte pirotehnice. Practic, un show similar cu cel pus in scena odata cu filmarea DVD-ului Opus Diaboli.

Invitati speciali vor fi suedezii din Degial, promotori al curentului old school death metal, un supergrup in care au activat de-a lungul anilor membri din Katalysator, Graveless, Veternus, Repugnant sau Die Hard. Trupa isi va promova cel mai nou album intitulat Death’s Striking Wings, lansat in 2012.

BILETE

Biletele la acest concert pot fi achizitionate exclusiv via iabilet.ro si metalhead.ro la urmatoarele preturi:

  • 50 lei pana pe 1 martie
  • 60 lei pana pe 7 aprilie
  • 70 de lei la intrare

Organizatorii promit sa anunte in scurt timp inca un nume care va fi prezent pe afisul evenimentului ! Showul este un preparty oficial pentru METALHEAD Meeting 2014 care va avea loc pe 7 iunie la Arenele Romane !

Parteneri media: METALHEAD.ro, Metalfan, Maximum Rock, BestMusic.ro, iConcert, InfoMusic si Letsrock

INFO

Club Colectiv

Strada Tabacarilor nr. 7, zona Pasajului Marasesti

www.metalhead.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: