Elisabeta Lipa vine la Palas, la deschiderea Campionatului National de Canotaj Juniori

Astăzi, 13 august 2014, la ora 19.30, în parcul Palas va avea loc festivitatea de deschidere a Campionatului Naţional de Canotaj Juniori, care se va desfăşura, în această perioadă, la Iaşi, la Baza Nautică Dorobanţ. La eveniment va fi prezentă Elisabeta Lipă, multiplă campioană olimpică şi preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj.

Totodată, la festivitatea de la Palas vor participa şi cei 19 sportivi români medaliaţi, la începutul lunii august, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori de la Hamburg. În Germania, România a cucerit cinci medalii: două de aur, două de argint şi una de bronz. Printre medaliate se numără şi ieşeanca Anca Filip, câştigătoarea bronzului mondial împreună cu echipajul feminin de 8+1 şi, totodată, campioană europeană, în luna mai, la aceeaşi categorie.

La Campionatul Naţional de Canotaj Juniori, care se va derula în perioada 14 – 17 august, la Baza Nautică Dorobanţ, participă aproximativ 400 de sportivi din întreaga ţară.

Ansamblul Palas susţine activitatea sportivă din Iaşi, publicul având posibilitatea să admire, în parc, ambarcaţiunea de canotaj cu care reprezentantele României, Georgeta Damian-Andrunache şi Doina Ignat, au câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney, în anul 2000. În plus, în zona fântânii arteziene din Atriumul Palas Mall a fost expus un schif din anii ’80, fabricat la Reghin, fiind printre primele ambarcaţiuni folosite în canotajul românesc.

INFO

Palas Mall

Strada Palas nr. 7A Iasi, Romania

T: +40-232-209.920/921/922/923

F: +40-232-209.924/925

E-mail: cinfopalas.a@palasiasi.ro

www.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Poveștile și Legendele Iașului cu Biciclete Electrice

IVAN – Premieră naţională | Teatrul din Stejar

Pop-Rock-Blues Sunday

Day trip to… Mexico

Scrie un comentariu: