Elevii din Iasi invitati sa se inscrie in concursul de educatie ecologica „Scoala Zero Waste”

“Scoala Zero Waste” este un concurs national de educatie ecologică si colectare selectivă destinat tuturor scolilor din învătământul primar si gimnazial din România. Perioada de desfăsurare a competitiei este 22 Aprilie – 30 Mai. Premiile puse în concurs se ridică la peste 60.000 lei. Până la jumătatea perioadei de înscriere,  s-au înscris scoli din 20 de judete si din Bucuresti.

Scolile din Judetul Iasi care doresc să intre în competitia pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă, un videoproiector, un laptop si o imprimantă multifunctională oferit de partenerul proiectului, Continental Corporation, se mai pot înscrie până în data de 21 Martie – detalii despre procedura de înscriere –www.EcoStuff.ro

“Ne bucurăm că putem sprijini si anul acesta proiectul „Scoala Zero Waste”, de această dată la nivel national. Este o initiativă foarte bună pentru a educa tinerii în legătură cu protectia mediului înconjurator, iar compania noastră sustine formarea tinerilor si actiunile care duc la un mediu viitor curat si sustenabil. Le dorim succes tuturor scolilor care se vor înscrie, dar si elevilor ambitiosi în cursa pentru premiile extrem de atractive si folositoare.” Prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive Romania si seful pe Cercetare si Dezvoltare Continental din România..

Cei mai silitori elevi vor putea câstiga un laptop, o bicicletă, un aparat foto sau unul dintre cele 400 de alte mici premii si recompense. Vor fi acordate si cate două mentiuni pentru cei mai harnici si implicati elevi din fiecare judet participant. În plus profesorii coordonatori ai primelor trei scoli castigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” editia 2014 vor primi câte o tabletă.

Echipa castigatoare din 2013 - Scoala Zero Waste

Organizatorii îsi doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicati în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice si să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora si indiferent de judet  să ia legătura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro.

INFO

Email: scoalazerowaste@ecostuff.ro

Site: www.ecostuff.ro

Pagina de Facebook: www.facebook.com/scoalazerowaste

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: