Elevii de la Kids Rock cinta in Felicia pe 14 februarie

Trupa Kids Rock, formata din sase elevi talentati de la colegiile “C. Negruzzi” si National, va concerta pe 14 februarie, incepind cu ora 18, in Carrefour Felicia.

Livia (9 ani, clape), Maria (15 ani, chitara bas), Andrei (9 ani, chitara solo), Bogdan (12 ani, tobe), George (12 ani, chitara rythm) si Radu (12 ani, voce) vor incalzi atmosfera cu peste 10 piese rock din repertoriul international.

Kids Rock alaturi de Andra

Elevii de la Kids Rock, alaturi de Andra

Pustii le vor reaminti iesenilor ca muzica buna este apreciata de toate generatiile si ca notele muzicale se pot armoniza cu notele bune de la scoala. Cei sase talentati mici rockeri interpreteaza cu succes melodii care apartin unor cintareti sau trupe legendare precum Deep Purple, Eagles, Bon Jovi, Freddie Mercury, Janis Joplin, Guns’N’Roses, Metallica sau AC/DC.

Trupa coordonata de profesorul de chitara Petran Paveliuc, de la Casa de Cultura a Studentilor, a trecut cu brio de preselectiile care au avut loc in septembrie pentru noul sezon “Romanii au talent”. Ei au primit toti cei trei “da” de la juratii Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția fotodocumentară „Amintiri de carton”

COLOCVIUL NAȚIONAL DE MUZICOLOGIE 2021

Atelier de mărțișoare la Palat

„Trăiesc” | Concert Paul Surugiu-Fuego

Scrie un comentariu: