ElectroLive Session 2014 – ISHOME [RU][live]

ishome-wunderbrau365

ElectroLive Session 2014 o aduce la Iaşi pe ISHOME, tânăra artistă din Rusia, țară care în ultimii ani a dezvoltat o reprezentativitate artistică foarte consistentă în domeniul muzicii electronice, explorând astfel, şi în zona est-europeană, dinamica dezvoltării proiectelor inovatoare din aria artei digitale.

Aşadar, pe 1 noiembrie,  de la ora 22:00 vă dăm întâlnire la Wunderbrau 365,  gazdă a evenimentului, spaţiu proaspăt inaugurat, care  oferă o atmosferă perfectă pentru a petrece o seară electrizantă, de anvergură, în compania ISHOME. Pentru warm-up, pupitrul va fi la dispoziţia lui Călin, bucureşteanul cunoscut pentru colajele sale armonioase, care va încălzi atmosfera cu un mix eclectic şi personal. After-party-ul va fi asigurat de ieșeanul Bloom.

DESPRE

ISHOME este numele de scenă a Mirabelei Karianova, tânăra producătoare de muzică electronică originară din Krasnodar – Rusia, a cărei creaţie muzicală trece printr-un conflict stilistic constant, contopindu-se în cele din urmă, într-un amestec divers de stiluri, de la dub, la house şi techno.

ISHOME a început să creeze muzică electronică în urmă cu nouă ani, iar în 2010 se hotărăşte să urmeze cursurile “Spectral Audio School”, unde se concentrează pe îmbunătățirea abilităților sale, în special pentru atingerea performanțelor live. În scurt timp, ISHOME reuşeşte să se impună ca unul dintre cei mai talentaţi artişti de muzică electronică est-europeni, după ce colaborează cu casa de discuri ucrainiană “Index Music”, apoi este lansată de “Proton Music” SUA şi câştigă cel mai important concurs din Rusia “Look At Me – 10 Top Young Producers”.

În prezent, ISHOME este invitată frecvent în festivaluri importante de gen, surprinzând publicul cu sound-urile sale originale, captivante şi pline de ritm, improvizaţiile în timp real fiind o caracteristică şi o parte foarte importantă a apariţiilor sale.

CĂLIN [Bucureşti] Călin spune despre el că este un “înşiruitor entuziast de track-uri”. Cei care i-au ascultat set-urile, din 2011 şi până în prezent, spun că-i mai mult de-atât. Pasionat de sound-urile care se regăsesc în stiluri muzicale diferite, dar adunate preponderant în jurul genului Electronica, el reuşeste să transmită publicului său, cu impuls și nerv continuu, dragostea de sunet, fiind mereu surprinzător, “fără academie”, dar cu pasiune pentru hertzi.

Evenimente: warm-up şi/sau after-party sets pentru Lulu Rouge, Akua Naru, Scuba, Silent Strike, Şuie Paparude, Brazda lui Novac, LIAR, Coughy, Phon.O, Mono Jacks, Robin And The Backstabbers. Prezențe în: Electric Castle, Control ( nou și vechi ), Biutiful by the Lake, OHA Beach, La Pescarie, Eden, Colectiv, Atelierul Mecanic, Fratelli Espresso Bar, Inspayer, OTA, Papiota, Make a Point Turnul de Arta, Panic, Nou9, Padina Fest, Terasa Baraka, Boiler Cluj-Napoca, In Pod la Historia.
( facebook.com/ccalin75; soundcloud.com/celectro )

BLOOM [Iași] Bloom și-a început cariera de DJ acum 8 ani din dorința de a transpune imaginația în muzică. Anii petrecuți în spatele pupitrului l-au ghidat spre producția muzicală, iar acum lucrează la două proiecte audio: Voyager și A Sound Odyssey.

Voyager va fi un album cu muzică techno ce urmează a fi finalizat până la sfârșitul anului și distribuit gratuit pe internet iar A Sound Odyssey un proiect audio mai amplu cu influențe de la artiști ca Jean Michel Jarre, Jeff Wayne, Pete Namlook, Jon Hallur, Guy Gerber, Gabriel Ananda, Savas Pascalidis, Sven Vath.

Bloom abordează stiluri diferite de muzică precum: Deep House, Tech House, Chicago House, Techno. Indiferent de stilul abordat, sound-ul lui este organic și dansant.
( soundcloud.com/djbloom )

BILETE

Biletele se vor putea cumpăra în seara evenimentului, de la intrare, la prețul de 20 lei, până în ora 24 și 25 lei, după ora 24.

Partener al ediției 2014: Wunderbrau 365; Parteneri media: Ziarul de Iași, Kiss FM, Impact FM, Tele M, AltIași, InOras, Iasi Fun, Iasi City, U Man, Librăriile Cărturești, Stud Pass, Eragon Vibes, EDM, Iasi4U, Cultartes.

Lansat anul trecut în noiembrie, ElectroLive Session, aflat anul acesta la a doua ediţie, este un proiect al Companiei FaPt – Fabrica de Artă şi Producţie Teatrală, de dimensiune internaţională, care îşi propune să dezvolte o platformă de promovare a show-ului muzical, cu grad de conceptualitate şi structură electronică, prin concerte şi acturi live susţinute de artişti consacraţi din mediul internaţional, naţional şi local.

Artwork: Valentina Volf.

INFO

Wunderbrau365 (fostul Dublin Pub)

Str. Vasile Conta 30 (Casa de Cultura a Studentilor)

www.facebook.com/dublinpubiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: