Electric Castle Festival/ Banffy Castle, Cluj Napoca

Electric Castle Festival/ Banffy Castle, Cluj Napoca/ afisELECTRIC CASTLE FESTIVAL este primul festival din țară care mută muzica live și electronică din cluburi, pe scenele în aer liber ale unui castel în ruine!

Organizat de Boiler Events în perioada 21-23 iunie 2013 festivalul va avea loc la Castelul și Domeniul Bánffy din Bonțida, în aproiere de Cluj-Napoca.

Prima ediție a festivalului clujean va debuta într-o locație unică și neconvețională, având în line-up unele din cele mai importante nume internaționale și autohtone din scena electronică de DJ și live acts.

Considerat cândva Versailles-ul Transilvaniei, castelul Bánffy de la Bonţida este unul dintre cele mai frumoase ansambluri de clădiri istorice din Bazinul Carpatin. Ridicat în secolul al XVI-lea, acest monument istoric vechi de sute de ani se întinde, cu tot cu clădirile anexe, pe o suprafață de 20.000 metri pătrați, fiind pe rând fostă reședință aristocratică, spital militar, școală de șoferi, C.A.P. și spital pentru copii.

ELECTRIC CASTLE va fi unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din țără și va schimba felul în care suntem obișnuiți să interacționăm cu muzica.

Câştigă 2 invitaţii la Electric Castle de la Acaju

Câştigă 2 invitaţii la Electric Castle de la Acaju/ afis iasiSurprinde esenţa Acaju printr-o fotografie făcută la noi şi trimite-o până pe 7 iunie 2013 pe adresa noastră de e-mail: cafeneaua.acaju@yahoo.com. Noi postăm toate fotografiile primite şi dacă a ta adună cele mai multe like-uri până pe 12 iunie primeşti 2 invitaţii la Electric Castle Festival.

ARTIȘTI

Peste 40 de artiști vor fi prezenți pe cele 4 scene ale festivalului – două dintre ele în aer liber și două acoperite.

Day 1 – FRIDAY 21.06.2013

Day 2 – SATURDAY 22.06.2013

Day 3 – SUNDAY 23.06.2013

BILETE

  • PRESALE PASS: May 17 – June 20 – 135 LEI
  • REGULAR PASS: At entrance – 170 LEI

Mai multe detalii pot fi găsite aici: http://www.electriccastle.ro/en/tickets

INFO

http://www.electriccastle.ro/

https://www.facebook.com/ElectricCastle

https://twitter.com/Electric_Castle

http://instagram.com/electriccastle

http://www.youtube.com/user/ElectricCastleCluj

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: