ELECTRIC CASTLE prezinta WILKINSON[Iasi]

wilkinson iasi

Electric Castle il aduce la Palas Mall, sambata, 24 ianuarie 2015 pe omul momentului, Wilkinson proaspat castigator al celor mai importante categorii la 2014 Drum & Bass Awards.

Before & After: Dudawles & MadLiquid

Este originar din suburbiile din sud-vestul Londrei. Prima sa incursiune in muzica a venit la varsta de 9 ani, atunci cand parintii i-au cumparat un set de tobe. Mark “Wilkinson” a facut parte din cateva trupe  dar a incheiat aceasta aventura la varsta de 14 ani, atunci cand si-a descoperit pasiunea pentru muzica dance. In ultimul an de colegiu si-a incercat mana cu cateva beat-uri, si-a cumparat primele scule, transformandu-si dormitorul in studio de productie. Cativa ani mai tarziu – si cateva job-uri cu jumatate de norma – dupa ce si-a adus parintii la exasperare cu ritmurile pline de basi care clatinau zidaria casei, Mark a reusit sa finalizeze un studio, nu departe de locuinta sa.

Dupa un reglaj fin al abilitatilor sale de productie, Wilkinson a scos cateva piese la Hospital Records via Cyantific, lucru care a acondus la prezenta sa pe compilatia Sick Music 2. Dupa cateva luni,  i-a contactat pe cei de la Ram Records si in cateva zile a primit o invitatie la sediul Ram Records.

Dam pe repede inainte si va spunem ca acum este considerat ca fiind una dintre cele mai stralucitoare stele din muzica dance. Dupa ”Tonight”, ”Take You Higher”, ”Need To Know”, ”Hearbeat” si ”Too Close”, Wilkinson a lansat Half Light care a ajuns pana pe pozitie 25 in topuri si Afterglow, care a devenit un hit de Top 5 in Marea Britanie, vanzand 300.000 de exemplare si contorizand 20 de milioane de vizualizari pe You Tube.

Albumul sau ”Lazers Not Included” a atins prima pozitie pe  iTunes Dance Chart in 10 tari. Are colaborari cu Ed Sheeran, Naughty Boy, Chase & Status, Wretch 32, Katy B, Laura Mvula si Nero iar  recent a reusit sa castige ”Cel mai bun single”, ”Cel mai bun album”, ”Cel mai bun videoclip” si ”Cel mai bun producator” la editia 2014 a Drum & Bass Awards. Hit-ul verii,  ”Dirty Love” este cel mai nou single de la omul zilei – Mark Wilkinson.

ACCES

Biletele vor costa 30 de lei. Evenimentul este organizat  intr-o portiune din parcarea subterana Palas Mall, unde nu au acces masinile. Exista turbine de caldura. Vor exista 30 de toalete publice – 15 de femei, 15 de barbati si  6 puncte de bar, cu barmani profesionisti. Va exista garderoba.

INFO

facebook.com/wilkinsonuk

twitter.com/WilkinsonUK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: