Electric Castle prezinta Disco Modern [Iasi]

disco-modern-iasi

BOILER EVENTS a început seria petrecerilor de promovare a festivalului Electric Castle, ediţia a III-a, 2015. Pregătiți-vă pentru o spectaculoasă experiență auditivă, vizuală și senzorială, printr-un nou Disco Modern la scara uriașă! Sambata, 27 septembrie, de la ora 22:00, parcarea subterana de la Palas Mall.

Trăiți o noapte plină de energie unde ritmul, beat-ul și trăirile dictează și un show demențial de lumini, lasere, CO2 și confetti la un complet alt nivel: bigger, better, stronger!

Main: DJ SHIVER; Warm-up: ADDO; After: MADLIQUID

BOILER EVENTS este forţa artistică din spatele Boiler Clubului din Cluj-Napoca şi a festivalului Electric Castle, cel mai mare festival de muzică din România la ora actuală, care duce muzica electronică şi live pe domeniul unui castel.

Punctul de pornire a fost Boiler Club, un rezervor de muzică şi artişti creativi. Situat în fosta cameră de injectoare de apă de la subsolul Fabricii de Pensule din Cluj-Napoca, Boiler se integrează în peisajul cultural şi neconformist al locului. Stilul muzical abordat în evenimentele susţinute în Boiler păstrează eticheta de „neconvenţional” explorând o întreagă paletă de sunete experimentale, curajoase şi diverse: Funky Breaks, Breaks, Nu Funk, Electro, Swing, etc.

După Cluj, am început să organizăm evenimente în întreaga ţară, transformând locuri atipice în spaţii destinate petrecerilor, sub amprenta unică a Boiler Events. Reuşim să ducem mai departe conceptul de petrecere convenţională şi încercăm să le oferim oamenilor o experienţă auditivă, vizuală şi senzorială “out of the box”. De la muzică electronică la concerte live, Boiler Events promite să ofere publicului său evenimente unice, memorabile, care pot crea dependenţă.

ACCES

Bilet: 10 lei / 20 lei dupa 00:00

INFO

Electric Castle

www.electriccastle.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: