Electric Castle Festival 2015

electric-castle-2015

Electric Castle este cel mai mare festival din Romania si este primul festival care a mutat muzica electronica si sunetele live ale unui concert pe scenele unui castel. Dupa doua editii legendare, anul acesta, Electric Castle va avea 6 scene si peste 150 de artisti si se va desfasura in perioada 25 iunie – 28 iunie 2015.

După prima ediție din 2013, festivalul a fost nominalizat la doua categorii la European Festival Awards (Best New Festival și Best Medium Size Festival), mai târziu ajungând în finală, în primele 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Size Festival, alături de nume de prestigiu ca Volt, Balaton, Melt sau I love Techno.

Electric Castle își propune să fie mai mult decât o extensie a unui concert și dorește să ofere participanților o experiență totală prin combinarea trecutului plin de istorie și grandoare ale locației cu modernul și urbanul, prin activitățile de pe timpul zilei (fie că este vorba de sporturi extreme sau workshop-uri de producție audio-video) și paleta variată de muzică.

Electric Castle este o productie Boiler Events.

 LINEUP: The Cat Empire, SiriusModeselektor, Roni Size Reprazent LIVE, High Contrast, Asian Dub Foundation, Blomqvist LIVE, DC Breaks, Dub Phizix & Strategy, Evil Nine, Vadim & Yarah Bravo, SOOM T & JStar, Cosmin TRG, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, DRUGS, Benny Page

BILETE

INFO

Electric Castle Festival

Castelul Banffy – Strada Principala, Bontida, Romania

www.electriccastle.ro/ro

twitter.com/Electric_Castle

www.facebook.com/ElectricCastle

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: