Electric Castle #8 | 14-18 iulie 2021

Electric Castle este un festival de muzică și new media, care are loc timp de 5 zile pe domeniul Castelului Banffy din Transilvania. Editia din 2020 a fost amanata pentru  perioada 14-18 iulie 2021. Entertainment 24 din 24, performance-uri artistice, instalații imersive, stand-up comedy, expoziții fashion, zeci de tipuri de mâncare din toate colțurile lumii și o mulțime de activități pentru timpul zilei.

Toate biletele achiziționate pentru editia 2020 vor fi valabile pentru ediția din 2021. Cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziție și alte opțiuni: poți vinde biletul tău pe platforma de exchange EC sau o altă variantă este să îți schimbi comanda în vouchere, până în 10 Iulie 2020. In privinta artistilor, planul organizatorilor este de a reconfirma toți artiștii anunțați la editia din acest an pentru editia din 2021. Există însă posibilitatea să apară modificări în funcție de turneele artiștilor. Structurile de cazare se reportează și ele pentru EC8, în 2021.

În perioada 10 Iunie – 10 Iulie, dacă nu îți poți folosi biletele și/sau opțiunile de camping în 2021, ai posibilitatea de a alege să primești vouchere de aceeași valoare, pe electriccastle.com. Voucherul poate fi folosit până în 30 Septembrie 2021, pentru a cumpăra bilete, opțiuni de cazare și/sau produse de merchandise de pe electriccastle.com.

În contul tău de pe electriccastle.com/my-account, vei avea posibilitatea de a-ți transforma comanda în voucher. Voucherele vor fi folosite automat la următoarele tale comenzi de pe electriccastle.com. si sunt valabile până în 30 Septembrie 2021. Dacă voucherul nu a fost folosit până în 30 Septembrie 2021, vei putea cere valoarea ramasa în bani a acestuia până în 31 Decembrie 2021.

Mai multe detalii AICI

Un lineup eclectic ce rupe barierele dintre mainstream si underground, una dintre cele mai importante expozitii de New Media din Europa, un castel construit in secolul XV si un concept arhitectural spectaculos creează un context unic și o lume în care poți evada pentru 5 zile. Electric Castle este un model în industrie datorită nivelului producției și arhitecturii de la fața locului.

EC are cel mai mare camping din Romania. Timp de 5 zile, peste 15.000 de oameni aleg sa locuiasca in festival. Campingul este un festival în festival, pe lângă structurile aflate acolo, participanții având acces la, cafenele, supermarket si scene cu muzica live.

2019 a fost anul în care castelul a fost transformat într-o instalație de artă modernă de către artiști internaționali. Ineditul expoziției a constat în faptul că fiecare lucrare era adaptată spațiului în care află, având scopul de a potența valoarea istorică a Castelului Banffy prin crearea unui contrast dintre vechi și nou. Aceștia sunt câțiva dintre ei: MEMO AKTEN / MATTHEW SCHREIBER / NONOTAK / 404 ZERO / SHOHEI FUJIMOTO / CHILDREN OF THE LIGHT / RNDR

INFO

Electric Festival

electriccastle.ro

www.facebook.com/ElectricCastle

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert caritabil Skaietii | ChezLesAmis

Evergreen Piano Covers | Dead Soldier

Time To Remember #2 | Dead Soldier

Amalgam Evenings #1 | Acaju

Scrie un comentariu: