Elance Social MeetUp/ 4 septembrie/ Iasi

logo elance social meetupDin dorinta de a crea o comunitate locala de freelanceri vine propunerea unei intalniri de socializare si networking. Evenimentul va avea loc la Hotel Traian/Astoria, sala Creanga, incepand cu ora 18, in ziua de marti, 4 septembrie.

In prima faza, Vali Ciacaru (Elance Consul) va vorbi cateva minute despre cateva date statistice legate de Romania, apoi vor vorbi unul sau doi invitati speciali. Unul dintre ei este Katrin Hippler, Marketing Program Coordinator la Elance Europa. Al doilea invitat nu a confirmat inca.

Dupa aceste prezentari participantii se vor muta la London Pub unde vor putea discuta intr-un cadru informal la un pahar de bautura si o gustare rece… din partea Elance.

Elance este un global online employment platform prin intermediul careia poti angaja sau te poti angaja. Tot Elance tine o conferinta un eveniment de networking care are ca scop intelegerea si aprofundarea freelancing-ului plus deprinderea unei serii de modalitati care sa-ti sporeasca sansele de a fi angajat. www.georgeginghina.com

Info

Email de confirmare la vciacaru@crp.elance.com

Eveniment Facebook: www.facebook.com/events/459693494062751/


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: