Edvin Marton la ”Craciun vienez”

Editia aniversara a evenimentului “Craciun Vienez” de anul acesta, ce se va desfasura pe 21 si 22 decembrie la Bucuresti, il va aduce in fata spectatorilor pe Edvin Marton – celebru compozitor, dar si un excelent maestru al viorii. Pe parcursul celor doua zile artistul va rasfata auditoriul cu sunetele divine redate de vioara sa  Stradivarius in valoare de 4 milioane de euro, folosita doar in concertele de mare anvergura sustinute pe tot mapamondul.

Edvin Marton

Edvin Marton si magica sa vioara Stradivarius

Daca in anii anteriori, ”CRACIUN VIENEZ” a oferit romanilor reprezentaţii deosebite prin participarea artistilor de prima clasa, ai “Baletului Operei din Viena”, ”Johann Strauss Ensemble”, ”Johann Strauss Gala – Orchestra Simfonica din Praga” sau ”Vienna Boys Choir”,anul  acesta Asociaţia Culturala Maria Domina va invita la “GALA – CRACIUN VIENEZ” unde veţi putea aplauda cei peste 100 de artisti –  instrumentisti ai orchestrei simfonice, un grup coral, si corp de balet, condusi de bagheta cunoscutului dirijor austriac Gottfried Rabl.

Castigator al Premiului Emmy, Edvin Marton va evolua pe scena Salii Palatului alaturi de European Royal Orchestra, sub bagheta dirijorului austriac Gottfried Rabl, dirijorul Orchestrei Simfonice Radio din Viena. Maestrul viorii va “picta” atmosfera feerica a tabloului de sarbatoare tipic vieneza pe acordurile fine de vioara, oferind regalului muzical de la Bucuresti o combinatie fascinanta de rafinament, energie si pasiune. Trebuie sa mentionam ca artisti de renume international precum Seal, Zucchero, Lou Bega, Supertramp si chiar Gloria Gaynor au sustinut colaborari muzicale inedite cu Edvin Marton, si cum am putea uita de renumitele momente artistice alaturi de patinatorul rus Evgeni Plushenko, care au constituit un adevarat deliciu pentru publicul din intreaga lume.

PROGRAM „GALA CRACIUN VIENEZ”

Partea I:

1. El Padrino

2. Dmitri Sostakovich – Second Waltz

3. The Dubliners

5. Hava Nagila

6. Victory Bond

7. Conquest of Paradise – My Way

8. Amazing Grace

9. Circus Renz

10. La Traviata

11. Strauss Walzer Medley

12. Alte Kamaraden

Partea a II a

1. Franz von Suppé “Cavaleria usoara” – Uvertura

2. Johannes Brahms Dans ungar – nr. 6

3. J. Strauss “Kaiser Walzer”

4. Johann Strauss „Tritsch-Tratsch” Polka

5. Johannes Brahms Dans ungar – nr.5

6. Johann Strauss “Liliacu” – Uvertura

7. Johann Strauss “O viata de artist” – Vals Op.316

8. J. Strauss “Tunete si fulgere” – Polka

9. J. Strauss “Dunarea albastra” – Vals Op. 314

10. J.Strauss “Radetzky Marsch”

Biletele au fost puse in vanzare prin reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Pretul acestora variaza intre 80 si 300 de Lei, in functie de categoria de loc. Pentru bilet click aici

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: