”Educație pentru caracter” – atelier dedicat parintilor

educatia-caracterului-iasi

Școala Familiei organizează pe data de 9 decembrie 2016, de la ora 18:00, la Hotel Ramada Iași atelierul dedicat părinților „Educație pentru caracter” susținut de Alina Mirică.

În cadrul atelierului vor fi abordate teme precum definirea caracterului și importanţa lui în creșterea copilului, mecanismele formării caracterului și factorii care îi influenţează dezvoltarea, trăsături de caracter pe care copilul trebuie să le cultive.

Atelierul va fi împărțit în două sesiuni. Prima sesiune va acoperi informațiile de natură teoretică, iar cea de-a doua va cuprinde o sesiune practică de lucru. Fiecare participant va reuși până la finalul atelierului să redescopere importanţa educaţiei pentru caracter, să identifice metode de a îmbunătăți performanţele intelectuale ale copilului și să găsească mijloacele de a reda echilibrul în sânul familiei.

Alina Mirică este mamă a şase copii şi profesoară de limba engleză, doctor în teologie cu teza „Rolul Mass-media în dezvoltarea tinerilor și a copiilor”.

Pe data de 15 decembrie 2016 va avea loc cel de-al doilea atelier pentru părinți al lunii decembrie, Alimentația pentru sănătate susținut de Ana Vrânceanu, formator, avocat, trainer și consilier pentru dezvoltară personală.

INSCRIERE

Înscrierea în cadrul atelierului se face la adresa scoalafamiliei.iasi@gmail.com sau la numerele de telefon 0745 476 277 sau 0753 783 334. Numărul maxim de locuri disponibile este de 25, iar participarea costă 50 lei pentru o persoană și 75 de lei pentru un cuplu.

 

Școala Familiei vine în întâmpinarea părinților preocupați de educația și dezvoltarea psiho-emoțională a propriilor copii și oferă prin modulele sale informații și recomandări la problemele din educație. Informațiile sunt bazate pe studii științifice din domenii conexe: neuropsihologie, sociologie, pedagogie, bioetică, comunicare. Modul de lucru cu părinții este unul interactiv, bazat pe dialog și simulări de grup, astfel încât toți participanții au posibilitatea să vorbească.

INFO

Școala Familiei

E-mail: scoalafamiliei.iasi@gmail.com

www.facebook.com/scoalafamilieieducatieptparinti

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: