Educatia prin tehnologie – Code School Clubs

În zilele noastre cu greu ne mai putem imagina realitatea fără tehnologie: un Uber sau home delivery la un click distanță, aplicații care să ne ajute să fim mai sănatoși sau care să ne anunțe să ne plătim factura de electricitate. Toate acestea au la bază linii de cod scrise pas cu pas, cât să devină o aplicație care să ne facă viața mai ușoară.

Educația în tehnologie nu mai este o opțiune pe care să o iei în considerare atunci când vine vorba de copilul tău. Cursurile de programare sunt o necesitate dacă vrei ca el să aibă un job bun. Pentru că tot ce urmează să facă presupune tehnologie, meseriile viitorului vor avea tehnologia ca o componentă predominantă. De aceea, Code School Clubs a avut un succes atât de mare în București, încât acum se extinde în toată țara.

Code School Clubs este deschis și în Iași încă din luna februarie 2018, unde copiii învață într-un mod simplu și interactiv principalele noțiuni de programare și își creează propriile jocuri, animații sau aplicații de mobil.

Cursurile sunt adaptate nivelului și vârstei fiecarui copil, pentru a dezvolta capacitatea de înțelegere, de analiză și creativitatea. Aici, cei mici își dezvoltă abilitatea de a rezolva mai ușor probleme, increderea în forțele propii și vor înțelege mai ușor lumea și tehnologia.

Cursurile transformă timpul petrecut de copii la calculator sau tabletă într-unul cu sens, in care invata pas cu pas cum sa obtina cea mai importanta super-putere: programarea.

Atunci când teoria este însoțită de experimentare, copiii devin mult mai atenți și receptivi la mesaj. Pentru a ne adapta la standardele noii generații, este esențial să folosim tehnologia în educație și să transformăm învățarea într-o joacă prin intermediul căreia copilul să își folosească inteligența și imaginația.”, Alin Chiriac, CEO & Founder ADFABER.

În spatele acestui proiect se află Echipa Adfaber, organizatorii Hour of Code si Technovation, organizația care a ajutat peste 5000 de elevi din toată țara să învețe programare. Mai multe detalii AICI. Echipa CodeSchool Iasi adera in totalitate la valorile organizatiei si adauga valoare prin entuziasm, experienta si, nu in ultimul rand, prin prima suta de copii care deja programeaza la club.

INSCRIERE

Cursurile au o durata de 2 ore/saptamana si sunt recomandate copiilor cu vârste între 7-14 ani. Află mai multe detalii pe site-ul www.codeschooliasi.ro sau de pe pagina de socializare www.facebook.com/Codeschool.Iasi  Oferă-i copilului tău șansa să învețe programare. Înscrie-l gratuit la o oră demonstrativă de programare la Code School Clubs! Programeaza sau fii programat!

INFO

Code School Clubs

E-mail: office@codeschooliasi.ro

Telefon: +40 770 234 417

www.codeschooliasi.ro

www.facebook.com/Codeschool.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: