Edu Funny Fest – Festivalul educației nonformale, editia 2016

Afis Edu Funny Fest ediția a IV-a

Ce spui de o Săptămână Altfel? La Edu Funny Fest ți s-a pregătit un program variat ce include zeci de activități diferite de educație nonformală   În Săptămâna „Școala Altfel- Să știi mai multe, să fii mai bun” se organizeaza cea de-a patra ediție a evenimentului Edu Funny Fest.

Zilnic, în perioada 19-22 aprilie 2016, la Centrul de Conferințe Providența îți pregătim un program variat ce include zeci de activități diferite de educație nonformală.

Evenimentul Edu Funny Fest, organizat de Asociația APSIDES, ajunge anul acesta la cea de-a patra ediție. Copiii, alături de cadre didactice și de părinți, vor putea participa pe parcursul Săptămânii Școala Altfel, 19-22 aprilie 2016, la Centrul de Conferințe Providența, la o varietate de ateliere, seminarii, concursuri, expoziții, demonstrații, activități extrașcolare și extracurriculare din diferite domenii care să le pună în valoare talentele și abilitățile și care să le stimuleze curiozitatea și creativitatea.

În fiecare dintre cele patru zile ale evenimentului la Centrul de Conferințe Providența se vor desfășura zeci de activități interactive și antrenante: exerciții și demonstrații de prim ajutor, prezentare a regulilor de comportament în situații de urgență, prezentare autospecialei de pompieri, salata uriașă de fructe, zumba pentru copii, campanii de informare și concursuri cu premii pe tema HIV/SIDA, jocuri de îndemânare, ateliere de electronică, șah uman, ateliere gastronomice, meșteșuguri tradiționale, ateliere de limba engleză, concursuri sportive, ateliere de creație, ateliere cu LEGO, jocuri de logică și strategie, quilling, origami, capoeira, dansuri, campanii de informare cu premii pe tema igienei orale, ateliere de multiculturalitate.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe site-ul edufest.ro.

Ediția a patra a evenimentului Edu Funny Fest se va desfășura cu susținerea Inspectoratului Școlar Județean Iași, a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturdza” al Județului Iași, dar și a altor peste 40 de parteneri, instituții publice, societăți comerciale și organizații nonguvernamentale.

INSCRIERE

Accesul la eveniment se face pe baza unui bilet în valoare de 5 lei, acesta asigură participarea unui copil la toate activitățile desfășurate pe parcursul unei zile. Pentru înscrieri puteți trimite un e-mail pe adresa asociația.apsides@gmail.com sau puteți suna la numărul 0744 617 712.

INFO

Asociația APSIDES

Strada Costache Negruzzi, Nr. 8, Iași

Tel./ Fax: 0 232/ 267 833

E-mail: asociatia.apsides@gmail.com

Edu Funny Fest

edufest.ro

www.facebook.com/edufunny.fest

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: