Edu Funny Fest, ediția a III-a

macheta 12x16

Edu Funny Fest, primul eveniment specializat în activități educaționale nonformale, dedicate preșcolarilor și școlarilor, se va desfășura în Săptămâna „Școala Altfel- Să știi mai multe să fii mai bun”, 6-10 aprilie 2015, la Centrul de Conferințe Providența din Iași.  

Aflat anul acesta la cea de-a treia ediție, Edu Funny Fest are scopul de a reuni și de a implica copiii, cadrele didactice și părinții în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în context educativ nonformal.

Activitățile evenimentului au o tematică complexă: cultură, știință și tehnică, sport, cetățenie democratică, educație pentru sănătate și stil de viață sănătos, educație ecologică și protecția mediului, educație rutieră, educație pentru reacții corecte în situații de urgență etc. Elevii pot învăța și pot experimenta toate aceste domenii într-o varietate de forme: ateliere de creație, dans, muzică, competiții, dezbateri, campanii de informare și de conștientizare, proiecte comunitare sau schimburi de experiență.

INSCRIERE

Așteptăm cu interes înscrierile tuturor celor interesați să participe la activități de educație nonformală în cadrul Edu Funny Fest. PCadrele didactice care doresc să programeze și să înscrie grupele de copii la Edu Funny Fest într-una din cele cinci zile ale desfășurării sale o pot face pe adresa  asociatia.apsides@gmail.com sau la numărul de telefon 0766 704 668. De asemenea așteptăm înscrierile organizațiilor nonguvernamentale, instituțiilor publice și societăților comerciale care doresc să desfășoare activități în cadrul Edu Funny Fest.

Mai multe informații despre edițiile precedente, fotografii și parteneri găsiți pe edufest.ro. Împreună putem susține cele mai inovative și ambițioase proiecte din domeniul educațional!

INFO

Asociația APSIDES

Strada Costache Negruzzi, Nr. 8, Iași

Tel./ Fax: 0 232/ 267 833

E-mail: asociatia.apsides@gmail.com

Edu Funny Fest

edufest.ro

www.facebook.com/edufunny.fest

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: