Edu Funny Fest, 7-11 aprilie

Vrei o săptămână altfel? Vino în perioada 7-11 aprilie 2014 la Centrul de Expozitii Providenta din Iasi la cea de-a doua editie a evenimentului ”EDU FUNNY FEST”.

”EDU FUNNY FEST” este primul eveniment specializat în activităti educationale nonformale, dedicate prescolarilor si scolarilor, în săptămâna ”Scoala Altfel – Să stii mai multe, să fii mai bun!”. Scopul evenimentului este acela de a reuni si de a implica copiii, cadrele didactice si părintii în activităti care să răspundă intereselor si preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele si capacitătile acestora în diferite domenii, si să stimuleze participarea lor la actiuni variate, în context educativ nonformal.

Ateliere de creatie, gătit, dans, design si stil vestimentar, prezentari interactive pe teme de ecologie, sanatate, nutritie, igienă, demonstratii de incondeiat oua si olarit, demonstratii de arte martiale, work-shop-uri de orientare în carieră, de interventie în situatii de urgentă dar si jocuri si concursuri sportive sunt doar o parte din activitatile la care se vor desfasura in cadrul Edu Funny Fest.

Vino pregătit cu multă energie si voie bună, noi îti vom pune la dispozitie spatiul pentru a-ti satisface curiozitatea, a-ti pune în valoare talentul sau pentru a-ti îmbogăti cunostintele din diferite domenii.

INTRARE

Pretul biletului de intrare: 5 Lei

INFO

Asociatia pentru Promovarea si Sustinerea Initiativelor de Dezvoltare Economica si Sociala

Aleea Sadoveanu 39, 700490, Iasi, jud. Iasi

Tel./ Fax 0040 232 267833

Tel.          0040 742 047829

asociatia.apsides@gmail.com

Facebook: Edu Funny Fest

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: