Edu Funny Fest, 1-7 aprilie – Centrul Providenta

edu funny fest 600

In perioada 01 – 07 aprilie 2013, la Centrul de Expozitii Providenta, Iasi, Asociatia pentru Promovarea si Sprijinirea Initiativelor de Dezvoltare Economica si Sociala – APSIDES, organizeaza in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean, Iasi, primul eveniment specializat in activitati educationale nonformale, dedicate copiilor, “EDU FUNNY FEST”.

In saptamana „Scoala Altfel”, anul acesta avand titulatura “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, dorim sa implicam toti copiii prescolari, elevii si cadrele didactice in activitati care in mod normal nu se desfasoara in cadrul orelor de curs.

  • Pe langa multitudinea de ateliere ce se vor desfasura in cadrul evenimentului, copiii vor putea avea parte de o serie de evenimente conexe precum expozitia EXPO AnimalPARK, ce va gazdui animale de companie si de curte, eveniment aflat la a treia editie.
  • Pentru cei mai activi copii, am delimitat un spatiu special pentru organizare de competitii si jocuri, unde copiii se vor intrece in diferite activitati: concurs de sah, concurs de cantece, trasul cu sfoara, saritul cu sacul, alergat printre jaloane, aruncatul la cos, jocuri ce vor cuprinde atat activitati intelectuale cat si sportive. Copiii castigatori vor primi diplome si cadouri din partea sponsorilor si a partenerilor.
  • Un carusel, animatori ce confectioneaza figurine din baloane, clovni, vor inveseli atmosfera si vor crea o saptamana plina de veselie, voie buna si culoare. Pe scena special amenajata elevii talentati vor putea impartasi cu ceilalti talentul si aptitudinile lor prin: cantec, dans, teatru.
  • Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU Iasi, va detasa o autospeciala, precum si personal instruit. Aici vei putea invata cum sa reactionezi in situatii de urgenta, dar si sa faci cunostinta cu autospeciala.
  • Eco-Rom Ambalaje va fi prezent in cadrul evenimentului cu Laboratorul Verde al Reciclarii , un autocar modificat si adaptat pentru mintile curioase si inventive ale copiilor.

Parteneri Oficiali: Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si Primaria Municipiului Iasi

Parteneri: Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi, Complexul National Muzeal „Moldova”, Muzeul Literaturii Romane, World Vision Romania, Baumax, Palatul Copiilor, Dentesse Junior, Friscot, Panifcom, Fundatia Alaturi de Voi

Parteneri media: Digi24, Kiss Fm, Magic Fm, Radio 21,  Ziarul de Iasi, iasifun.ro, Wink Public Media, zibo.ro, Sapte Seri

Sponsori: Pim Copy Center, B2B Agency

Sustinatori: Decathlon, EcoRom, Scoala de Dans Bel Art, Quartz Matrix, Asociatia Studentilor Medicinisti Iasi

INFO

www.facebook.com/edufunny.fest

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: