Editura Doxologia vă așteaptă pe noul site

Editura Doxologia va asteapta pe noul site

Incepand de luni, 14 decembrie 2015, Editura DOXOLOGIA a Arhiepiscopiei Iașilor deschide porțile unui nou site cu o interfață extrem de prietenoasă, interactivă și captivantă pentru cititorii săi, care petrec o bună parte din timp în spațiul virtual.

Puteți comanda cărțile preferate din noul magazin online al editurii, puteți face cunoștință cu echipa din spatele publicațiilor sau puteți afla ce volume sunt în pregătire pe www.edituradoxologia.ro/. Tot aici veți găsi informații despre evenimentele organizate de Editura Doxologia, despre autori, dar și prezentări de carte (text și video). Sunteti asteptati să descoperiți noul site, unde veți găsi, în această perioadă, numeroase surprize.

Impresii despre Editura Doxologia:

Aș dori să mulțumesc Editurii Doxologia pentru publicarea acestor cărți în România, căci este important pentru mine faptul că lucrările mele au acum un public foarte important, larg, educat și experimentat și, de asemenea, consider important să îmi pot întâlni publicul, căci sunt de părere că operele prind realmente viață atunci când sunt primite, când există o dezbatere pe marginea lor. Prof. univ. dr. Paul Gavrilyuk, Universitatea din Minnesota (SUA)

Una dintre editurile unde cei care studiază teologia găsesc la îndemână o serie de cărți de mare valoare. Per ansamblu, îndrăznesc să spun că în domeniul cărții bisericești, Doxologia începe să dea roadă, să dovedească faptul că se poate lucra profesionist, să lege foarte corect colecțiile între ele și să propună cititorului român o serie de direcții de cultură teologică reală și de mare calitate.Pr. conf. dr. Constantin Necula, Consilier Misionar-Pastoral și de Imagine al Arhiepsicopiei Sibiului

Editura Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, continuatoare a activității marilor ierarhi cărturari ai Moldovei, Varlaam, Dosoftei și Veniamin Costachi, caută să răspundă necesităților contemporane, așa cum înaltele figuri eclesiastice amintite au căutat să o facă la vremea lor, susținând activitatea culturală și misionară a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei prin editarea de publicații de înaltă calitate care să cultive credința și morala creștină.

INFO

Editura Doxologia

www.edituradoxologia.ro

www.facebook.com/Editura.Doxologia

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: