Editia XII a Best Film Fest, la Bucuresti, Dragasani si Vaslui

Cea de-a XII-a editie a Best Film Fest va avea loc la Bucuresti, Dragasani si Vaslui, intre 27 ianuarie si 16 februarie, si prezinta cele mai bune filme ale anului trecut, informeaza organizatorii, Asociatia Film Romania.

trofeu best film festAnul acesta, evenimentul se va desfasura pe o perioada de trei saptamini, in trei orase: Bucuresti, intre 27 ianuarie si 2 februarie (Cinema Studio si Sala Union a Cinematecii Romane), Dragasani, intre 3 si 9 februarie (EuroCinema), si Vaslui, intre 10 si 16 februarie (EuroCinema Silver Mall).

Categoriile la care sunt invitati criticii si jurnalistii sa voteze sunt: “cel mai bun film care a rulat in Romania in 2011”, “cel mai bun film european care a rulat in Romania in 2011”, “cel mai bun film romanesc al anului 2011”, “cea mai buna actrita intr-un film romanesc in 2011”, “cel mai bun actor intr-un film romanesc in 2011” si “cel mai bun regizor roman al anului 2011”.

Termenul limita pentru vot este 10 ianuarie.

Printre filmele romanesti eligibile se numara “Buna! Ce faci?”, de Alexandru Maftei, “Aurora”, de Cristi Puiu, si “Din dragoste, cu cele mai bune intentii”, de Adrian Sitaru.

Printre productiile internationale se numara “Lebada neagra/ Black Swan”, de Darren Aronofsky, “Biutiful”, de Alejandro González Iñárritu, si “127 de ore”, de Danny Boyle.

Sursa: Mediafax

 

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: