Editia a XV – a RIUF – Romanian International University Fair

Au inceput inscrierile pentru editia a XV-a a RIUF – Romanian International University Fair. In octombrie, la Bucuresti, Timisoara si Iasi te poti intalni cu reprezentanti ai universitatilor din Romania si din strainatate, cu scoli de limbi straine si cu asociatii studentesti. Mai mult, poti beneficia de consiliere educationala sau consiliere in cariera gratuite.

riuf-inscriere

Cum te vezi peste 5 ani? Dar peste 10? Posibilitatile sunt nenumarate, iar facultatea pe care o alegi este unul dintre cei mai importanti factori in construirea imaginii pe care o ai in minte. Poti sa ramai sa studiezi in tara sau poti sa accepti provocarea de a deveni student international. Poti sa alegi inginerie asa cum vor parintii tai sau poti sa studiezi fotografia asa cum iti doresti de cand erai mic. Cum faci alegerea?

La RIUF ti se ofera oportunitatea sa faci ceva pentru viziunea ta. Construit pe principiul dialogului si al interactiunii directe dintre expozanti – universitati din Romania, universitati internationale, scoli de limbi straine sau ONG-uri studentesti – si vizitatori, RIUF iti permite sa primesti raspunsuri la intrebarile tale, sa iti analizezi optiunile si sa iti faci o imagine mai clara despre ce anume ti s-ar potrivi.

Daca nu te-am convins, e cazul sa vii sa vezi singur care-i atmosfera de la cel mai mare eveniment educational din Romania, pentru ca am dat startul inscrierilor. Asadar, in octombrie, te asteptam la editia a XV-a a Romanian International University Fair in trei orase:

  • Bucuresti, 4-5 octombrie, Sala Palatului
  • Timisoara, 7 octombrie, Hotel Continental
  • Iasi, 9 octombrie, Congress Hall Palas

Ediția a XV-a a târgului internațional de universități RIUF reunește, în Iași, peste 20 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești, pentru a le oferi vizitatorilor o perspectivă completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.

Inscrie-te online si ramai la curent cu ultimele noutati despre expozanti, despre workshopurile care vor avea loc si tot ce mai ai nevoie pentru ca experienta in targ sa fie cat mai folositoare.

Iar pe final, inca un mic sfat: Urmareste si pagina de Facebook a evenimentului. Nu de alta, dar acolo vei gasi informatii interesante despre universitatile internationale si programele de studii oferite, povesti de succes ale studentilor internationali sau Tips&Tricks pentru o mai buna interactiune cu reprezentantii universitatilor si multe altele.

INFO

Congress Hall Palas

Str. Palat 7A, Iasi

riuf.myconnector.ro

www.facebook.com/RomanianInternationalUniversityFair

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: