Ediția a III-a a Concursului de felicitări și scrisori de dragoste în limba engleză „February’s Moonstruck”

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, prin Compartimentul American Corner, lansează cea de a treia ediție a Concursului de felicitări și scrisori de dragoste în limba engleză February’s Moonstruck.

Participarea este gratuită, tinerii autori trebuie să dețină permis de intrare valabil la Biblioteca Județeană Iași.

Concursul are două secțiuni, după cum urmează:

1. Un concurs de felicitări destinat elevilor din clasele I-IV. Participanții vor realiza o felicitare cu mesaj conform temei date. Felicitările vor fi depuse la sediul bibliotecii, Compartimentul American Corner. Data limită de depunere a lucrărilor este 14 februarie 2019.

2. Un concurs de creație literară adresat elevilor de gimnaziu și liceu. Participanții sunt invitați să scrie o lucrare literară originală în limba engleză (scrisoare, povestire, eseu, poezie etc.) pe tema dată.

INSCRIERE

Lucrările vor fi trimise în format editabil (doc., docx., rtf., odt.) la iasiamericancorner@gmail.com. Data limită de trimitere a lucrărilor este 14 februarie 2019. Lucrările trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie originale (lucrările plagiate de pe internet sau din alte surse vor fi excluse din concurs); să nu depășească o pagină format A4 (font Times New Roman, 12 pt., spaţiere 1), adică între 500 şi 700 de cuvinte. Alături de lucrarea atașată e-mail-ului, participanții sunt rugați să menționeze (în textul e-mail-ului și nu în interiorul „scrisorii”) și: numărul permisului de bibliotecă (fără existența acestuia lucrările nu vor fi înscrise în concurs), numele și prenumele, clasa, numele școlii și al profesorului coordonator.

Jurizarea lucrărilor va avea loc în perioada 15 – 23 februarie 2019. Juriul va fi format din profesori de limba engleză de la școlile partenere. Se va acorda o importanţă deosebită talentului literar şi originalităţii de care dau dovadă concurenţii.Festivitatea de premiere va avea loc în data de 23 februarie a.c., de la ora 10.00, la sediul bibliotecii.

Cele mai apreciate lucrări vor fi publicate într-o carte, care va intra în fondul bibliotecii. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică şi premii surpriză, împreună cu un exemplar din lucrarea publicată.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail  iasiamericancorner@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FBwww.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

PE ACEEASI TEMA:

Fluvii europene: Sena și Rinul (Ediția a V-a a concursului organizat de Ziua Mondială a Apei)

Acțiune de plantare de „Luna Pădurii”

Ziua Psihoeducației: Drepturile personale

14 februarie – Ziua îndrăgostiților de cărți!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare traseu tematic ”Poveștile pădurii Călugăra”

Targul de carte Librex 2019

AFTERHILLS 2019 – De 2 x mai multă distracție

Spectacol al primaverii in Parcul Palas [FOTO]

Scrie un comentariu: