Ecstatic Dance – Show your colors @Hubrica

Prin proiectul Make Fruit Fair! ne-am propus să îmbunătățim viața de zi cu zi ale unor oameni care au nevoie de sprijinul nostru. Însă pentru a putea să îi ajutăm pe alții să-și croiască viața prin propriile puteri, mai întâi trebuie să avem la rândul nostru puterea și dorința de a ne schimba pe noi înșine.

Ecstatic Dance – Show your colors este un eveniment de exprimare liberă, prin mișcare. Dansul și miscările sincere, autentice au rolul de a scoate la suprafață trăiri și sentimente adânci care au nevoie de a fi exteriozate, trăiri pe care poate, de obicei, le refulăm, le ignorăm sau nu le înțelegem.

Membrii Ecstatic Dance Cluj-Napoca vor facilita crearea unui mediu primitor și propice pentru a te descoperi pe tine, dansând singur sau interacționând cu ceilalți.

Programul zilei de duminică, 14 mai, care se va desfășura la Hubrica:

  • 15.30 – 16.00 Despre schimbare și #MakeFruitFair!
  • 16.00 – 16.45 Strala Gentle Yoga cu Alice Rosentzweig
  • 17.00 – 19.00 Ecstatic Dance pe muzica lui Adrian Om
  • 19.00 – 19.30 Cool-down pe muzică instrumentală cu Cercul Întreg
  • 19.30 – 20.00 Încheierea Zilelor Comerțului Echitabil

INTRARE

IMPORTANT: Intrarea este liberă, însă numărul de participanți la eveniment este limitat. Pentru a participa, te rugăm să completezi formularul disponibil aici: www.eventbrite.com/e/ecstatic-dance-show-your-colors-tickets-34458635707

Ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun și alte droguri. Noi vom pune la dispoziție apă, suc natural și fructe. Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică. Să vă aduceți haine comode și recipiente de apă. Deschideți-vă simțurile și veniți să pătrundem împreună într-un spațiu dincolo de minte, în care nu dansăm, ci suntem dansați!

Fragment din Bestiarul Ecstatic Dance:
„- Suntem frumoase, suntem frumoase! Lighioanele de pe pământ, vieițuitoarele din ape ne privesc căci niciodată nu le-a fost dat să vadă făpturi mai frumoase. Suntem tinere, suntem tinere! Priviți-ne munților, priviți la noi, păduri, căci trupurile noastre un mesaj aduc.

Moș Pământ, din amorțeală, se trezi nedumerit și încantat de triluri ce nu știa de unde vin. „Suntem frumoase, suntem frumoase!”, răsuna văzduhul. Se apropiau tot mai mult și erau tot mai numeroase. Acum le vedea siluetele, erau păsările cerului (…)
– Moș Pământ, fă ochi că sosește Primăvara!
– Ah, voi, dragelor, voi sunteți farmec de culori, farmec pentru ochi, izvor de cântece, belșug de podoabe, văpăi de simțiri!… Primăvară, mama noastră, ia-mi zăpada de pe coastă!”

Ecstatic Dance – Show your colors” are loc în cadrul Zilelor Comerțului Echitabil, care se desfășoară în perioada 12-14 mai 2017 la Iași.  Evenimentul face parte din proiectul Make Fruit Fair!, care este implementat în România de asociația Mai Bine. Make Fruit Fair! este un consorțiu global format din 19 parteneri din UE, Camerun, Columbia, Ecuador și insulele Windward, coordonat de Oxfam Germania. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană.

INFO

Asociatia Mai Bine

Web: www.maibine.eu

FB: www.facebook.com/mai.bine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: