ECOMfest îi adună laolaltă pe comercianții online și pe clienții lor, pentru prima dată în România

ecomfest-eveniment-e-commerce-romania-2014În 25 octombrie 2014, lumea e-commerce-ului românesc va înregistra o premieră. Pentru prima dată în țara noastră, magazinele online autohtone se vor întâlni față în față cu cei care, de acasă, apasă pe mouse pentru a cumpăra de pe site-urile lor. Târgul Magazinelor online ECOMfest (powered by GPeC) se va desfășura în acea zi între orele 10 și 19, la Unirea Shopping Center – aripa Călărași.

Magazinele online devin pentru o zi expozanţi în cadrul târgului, fiecare comerciant având stand propriu, amenajat după bunul plac cu o parte din produsele pe care le vinde online, exact ca într-un showroom. Va fi o oportunitate de promovare excelentă mai ales pentru site-urile de e-commerce care nu au magazin offline de prezentare. Magazinele nu vor vinde produse la stand, dar pot prelua comenzi online de la vizitatori chiar la faţa locului. Astfel, târgul are și o componentă educațională, deoarece oricine va constata cât de simplu şi comod este să cumperi online.

La ECOMfest, magazinele vor oferi reduceri vizitatorilor la o gamă largă de produse. Va fi un Black Friday în avanpremieră, la care toți vizitatorii vor avea de câștigat.

ecomfest-logo-2014Echipa Galei Premiilor e-Commerce (GPeC) se va ocupa de toate demersurile necesare amenajării spațiului şi de mediatizarea evenimentului în presa centrală. În afară de standul propriu-zis, magazinele pot veni cu inovații la nivelul prezentării la fața locului, pentru a exploata la maximum spațiul oferit.

„Suntem foarte entuziasmați de faptul că, pentru prima dată în România, îi vom pune față în față pe cei care vând produse cu cei care dau click-uri de acasă, din fotoliu. Suntem convinşi că investiţia în proiect a magazinelor va fi justificată de ROI-ul adus. Nu am spune asta dacă nu am avea în spate nouă ani de evenimente de e-commerce făcute ca la carte“, a declarat Andrei Radu, fondatorul Galei Premiilor e-Commerce, organizatorul evenimentului.

ÎNSCRIERI MAGAZINE

Oferta early bird pentru magazinele doritoare

Până în 18 octombrie, magazinelor online se pot inscrie. Va trebui să plăteşti standul şi chiria aferentă spaţiului tău de expunere, plus cheltuielile logistice auxiliare (servicii de pază, hostess etc.).

  • Rezervă-ţi propriul stand de 9 mp în cadrul ECOMfest la preţul de 399 euro (TVA inclus)!

Pentru înscriere, trimite un e-mail la contact@gpec.ro cu subiectul „Vreau să fiu expozant la ECOMfest“, în care să laşi toate datele fiscale (denumirea firmei, CIF, J, IBAN, sediu social).

via TRUSTED.ro

INFO

ecomfest.ro

www.facebook.com/ecomfest

twitter.com/ecomfestro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: