Eco Art – proiect de responsabilizare sociala organizat de elevi ai Colegiului National “Emil Racovita”

Eco Art este un proiect de responsabilizare socială, organizat de elevi ai Colegiului Naţional “Emil Racoviţă” prin care se doreşte promovarea spiritului de a gândi verde.

Proiectul este la cea de-a patra ediţie si este alcatuit din trei secţiuni: Design vestimentar, Fotografie şi  Creaţie de obiecte, participanţii trebuind sa creeze obiecte din material ecologice sau fotografii pe teme de aceeaşi natură.

Ca şi în ceilalţi ani, toate creaţiile vor fi prezentate în cadrul unui spectacol, care anul acesta va avea loc în Sala de Festivităţi a Liceului de Arte “Octav Bancilă”, pe data de 22 mai la ora 17.00, iar cele mai bune creaţii vor fi recompensate cu premii şi diplome.

INSCRIERI

Inscrierea lucrarilor se face la dresa de e-mail: inscrieri.ecoart@gmail.com. Informatii suplimentare sunt disponibile pe pagina de Facebook Eco Art 2014 sau va puteti clarifica nelamuririle la adresa de e-mail: info.ecoart2014@gmail.com.

INFO

www.facebook.com/ecoart2014

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: