Èclair Bakery, căsuța cu povești rafinate și dulci isi deschide portile

Èclair Bakery

Dacă doriți să susțineți inițiativa tinerilor care trebuie să ramână acasă, lângă familiile lor pentru un viitor decent, vă invităm să participați la un eveniment deosebit.  În ziua sfântă de duminică 5 februarie, ora 14.30 sunteți invitați să scrieți prima filă din povestea dulciurilor cu viață!

Èclair Bakery, căsuța cu poești rafinate și dulci, își deschide ușile pentru iubitorii de adevăr culinar. Ce înseamnă această sintagmă? Adevărul pe care îl folosim ca să obținem cele mai fine eclere, torturi și prăjituri: ciocolată belgiană, frișcă naturală, fructe, unt și smântână proaspete și de cea mai bună calitate.

Am 21 de ani și visez la o viață în armonie și pace aici, în țara mea, alături de fiul meu, Casian, de familia mea și de prietenii mei. Ador să pun suflet în dulciurile pe care le fac. Poate de aceea oamenii care gustă produsele realizate de mine se întorc de fiecare dată…”, Diana Simionică (inițiator Èclair Bakery).

Intalnirea are loc duminică, 5 februarie, ora 14.30 pe strada Sărărie, nr. 160, după Centrul Rezidențial pentru Mame și Copii Aflați în Dificultate, pe dreapta (urcare). După deschiderea căsuței, vom merge împreună la Taverna Bucium. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră, prin mail sau la telefon 0744293020.

INFO

Èclair Bakery

Str. Sararie 160, Iasi

www.facebook.com/Eclair-Bakery

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: