Echipajul Andrei Stan-Liviu Lacatus si-a atins obiectivele la Raliul Iasului

Andrei Stan si Liviu Lacatus au luat startul la Raliul Iasului 2014 la volanul unui Suzuki Swift Sport. Fiind  a doua etapa la care concureaza cu aceasta masina, echipajul si-a propus sa obtina primele puncte la categoria 2 Roti Motrice si o clasare cât mai buna în clasamentul general, obiective pe care le-au atins.

Parcursul echipajului format din Andrei Stan si Liviu Lacatus nu a fost lipsit de incidente: „Am avut probleme importante cu electronica masinii chiar pe PS1, unde am fost fortati sa oprim pentru a restarta calculatorul masinii, oprind contactul general electric. Am pierdut secunde bune din aceasta cauza.” spune Andrei Stan la finalul primei zile a Raliul Iasului 2014.

La sfârsitul PS3, Madârjac, am vrut sa abandonam întrucât masina a refuzat sa mai porneasca. O minune a facut ca aceasta sa reporneasca chiar în momentul în care masina oficiala de închidere a ajuns în stop.” a adaugat Liviu Lacatus, copilotul lui Andrei Stan.

A doua zi a raliului îi gaseste pe acestia pe locul 31 în clasamentul general, sperând la un loc mai bun dupa cele sase probe speciale si proba super speciala care urmeaza  în aceasta zi: „Am avut parte de iesiri usoare în decor pe parcursul probelor de azi, dar ne-am redresat repede. Din pacate problemele la electronica masinii au reaparut si din nou am pierdut timp pretios restartând calculatorul.” a declarant Andrei Stan înaintea Probei Speciale, ultima proba din cadrul raliului.

La finalul Raliului Iasului 2014 Andrei Stan si Liviu Lacatus s-au clasat pe locul 21 la general, au obtinut locul al 3-lea în Cupa Suzuki iar, în clasamentul automobilelor cu 2 roti motrice au ocupat pozitia a 10-a: „În final suntem multumiti de rezultat însa, mai avem nevoie de timp pentru a ne obisnui cu noua masina. Ca o parere generala despre aceasta editie a Raliului Iasului, pot spune ca a fost extrem de bine organizat. Cred ca ar putea fi inclus si în Campionatul European de Raliuri.” a spus Andrei Stan la finalul raliului.

Andrei Stan si Liviu Lacatus au început acest an competitional la bordul unui Logan iar, din etapa a 5-a au trecut pe un Suziki Swift Sport.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: