East Romanian Bike Week, editia a III-a

East Romaniab Bike 2014

Sub această denumire se desfasoara cel mai important festival adresat atât motocicliştilor cât şi celor pasionaţi de două roţi, organizat în nord-estul României începând cu anul 2011 si este organizat anual de catre ASOCIAŢIA MC TRUST IASI. Este o manifestare moto prinsa in calendarul national al intrunirilor moto din Romania Anul acesta, cea de a III-a editie a evenimentului East Romanian Bike Week va avea loc la HAMAK – Club de Agrement de Bunavoie, in perioada 20-22 iunie 2014.

Această locaţie este perfectă pentru cei ce vor să se recreeze în mijlocul naturii, dar în acelaşi timp nu departe de facilităţile urbane, va exista un spatiu amenajat pentru concerte live, spatiu de campare pentru corturi, spatii pentru expozitie si vanzare, spatii pentru demonstratii ceea ce va permite ca impactul evenimentului sa fie maxim si sa atraga un numar mare de vizitatori.

Organizatorii şi colaboratorii lor îşi doresc ca “EAST ROMANIAN BIKE WEEK” să fie un eveniment nelipsit din călătoriile celor pe două roţi, promovând motociclismul ca mod de viaţă şi agrement.

PROGRAM

Vineri seara sunam din Bucium deschiderea festivalului. Ne vom intampina prietenii la intrarea în locaţie cu o doză de energie care e menită să ii repună pe picioare după un lung drum pe soselele patriei. Astfel, cu sunca, ceapa si tuica noastra de prune le vom deschide poarta catre East Romanian Bike Week 2014. Pe la apus de soare vom începe a învârti în ceaunul cu fasole şi o vom tine asa, la relanti, până duminică la prânz. Sambătă vom da trezirea din aburii cafelei pe la 10 de dimineaţă si printre povestiri, amintiri şi prieteni vom da drumul la concursuri interactive specifice: ”Hei-Rup”,  ”Concurs de băut bere în viteză”, ”Picioroange”, ”Cel mai zgomotos motor”, ”Cel mai customizat motor”, ”Fanfara pistoanelor”, ”Bikini Wash”, ”Burnout Show”, ”Ruleta Ruseasca…cu oua”, ”Concursul de tricouri ude” şi altele care ne vor întreţine până seara când vom decerna premierile.

De asemenea vom pune la bataie tot arsenalul in materie de bunadispozitie si distractie, astfel te vei putea relaxa la pescuit, trambulina elastica, tir cu arcul, badminton, minigolf ,echitatie sau in parcul suspendat din padure. Duminica dis de dimineaţă, cafeaua va fi fierbinte iar murăturile reci şi acre. Incet, incet, tot la relanti vom incheia East Romanian Bike Week si ne vom saluta prietenii pe care ii vom astepta si la editia a IV-a E.R.B.W.

Prologul Hard Enduro ce se va desfăsura Sâmbătă la ora 13.00 va da ocazia spectatorilor de a vedea la lucru membrii clubului sportiv X-Enduro Iasi, oameni normali ce îsi depăsesc limitele în manevrarea motocicletei iar, după ora 24, băietii sunt invitati să îsi clătească ochii la … Midnight Show.

Pretul biletului pentru toată perioada evenimentului va fi de 20 ron. Cazarea se poate face la cort, în incinta locatiei sau la pensiunile din apropierea locatiei.

Concertele live de pe scena amenajată în incinta locatiei vor fi sustinute de:

Invitatul special al evenimentului va fi micul dar talentatul Andrei Cerbu: www.facebook.com/andrei.cerbu

Vineri, 20 iunie

 • 12:00 – Deschiderea oficială a E. R. B. W. 2014; Întâmpinarea participanţilor si a vizitatorilor
 • 20:00-01:00 – Concerte Live

Sâmbătă, 21 iunie

 • 09:00 – Trezirea
 • 14:00 -18:00 – Concursuri specifice
 • 15:00 – Bikini Wash
 • 19:00 – Premierea câştigătorilor
 • 20:00 – 00:00 – Concerte Live
 • 00:30 – Midnight Show (+18)

Duminică: Încheierea evenimentului

SERVICII

Anul acesta, în cadrul EAST ROMANIAN BIKE WEEK, Hamak pune la dispozitia participantilor un meniu variat din bucătăria românească, la preturi decente. Locatia se prezintă la standarde ridicate de curatenie (toalete si dusuri amenajate). Pentru masini există o parcare exterioară iar pentru motociclete una interioară, ambele supravegheate pe toată perioada festivalului.

Locatia EAST ROMANIAN BIKE WEEK, Hamak, pune la dispozitia participantilor noul parc “Aventura” unde se pot încerca senzatii tari la înăltimi de peste 15m. Pasionatii de leneveală dar mai ales de pescuit vor putea să îsi arunce unditele, tihniti, pe pontoanele lacului de la Hamak.

Unul din partenerii festivalului, „Terracentrum”, va fi prezent la eveniment cu un stand amenajat pentru masaj terapeutic oferit la un pret modic participantilor. Centrul „Preventis” Iasi se alătură evenimentului, asigurând interventia în caz de urgentă prin amplasarea unui punct de prim ajutor si a unei ambulante pe perioada festivalului.

Organizatorii vor pune la dispozitia participantilor:

 • puncte de vânzare mâncare şi băutură deschise non-stop;
 • cazare: căbănute cu baie proprie, campare la cort în locuri special amenajate, la pensiuni şi hoteluri din apropierea locaţiei;
 • grupuri sanitare ecologice şi duşuri ecologice;
 • apă potabilă şi menajeră;
 • energie electrică;
 • asistenţă tehnică;
 • parcare păzită pentru motociclete şi autovehicule;
 • pază 24/24h.

LOCATIE

Hamak, clubul de agrement de bunavoie este una dintre cele mai frumoase destinatii de weekend! Avem camere libere si un lac plin cu peste in care linistea se scalda si se oglindeste. Aici poti dormi dupa pofta inimii, te poti relaxa savurand o bere cu prietenii sau asteptand sa vezi cine te trage de undita, te poti juca pana pici lat si o poti lua oricand de la capat! Este locul ideal pentru teambuilding, timp pretios cu familia, petreceri sanatoase si aniversari naturale sau escapade placute din viteza orasului. Hamak protejeaza natura umana cu libertate!
Eveniment organizat de TRUST MC IASI

INFO

TRUST MC IASI

www.facebook.com/erbwiasi

www.mctrust-iasi.ro

www.hamak.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: