East Romanian Bike Week, 21-23 iunie 2013

Sub această denumire se ascunde ceea ce se vrea a fi cel mai important festival dedicat atât motocicliştilor, cât şi celor pasionaţi de două roţi, organizat în nord-estul României începând cu anul 2011 de clubul moto TRUST MC  IASI.

Anul acesta, HAMAK – Club de agrement de bunavoie, este timp de trei zile gazda noastră, gazda celei de a doua ediţie oficială a Întrunirii Moto East Romanian Bike Week. Această locaţie este perfectă pentru cei ce vor să se recreeze în mijlocul naturii, dar în acelaşi timp nu prea departe de facilităţile urbane. Organizatorii şi colaboratorii lor îşi doresc ca EAST ROMANIAN BIKE WEEK să fie un eveniment nelipsit din călătoriile celor pe două roţi, promovând motociclismul ca mod de viaţă şi agrement.

PROGRAM

Vineri seara se deschide oficial evenimentul. Se vor întâmpina participanţii la intrarea în locaţie cu o doză de energie, din prune, care e menită să ii repună pe picioare după un drum lung iar, după berea rece sorbită în 5 minute lângă cort îşi vor gâdila urechile şi încânta ochii cu concertele live, midnight-show şi Hot Bar-ul, care va servi direct din sânul naturii fluide pentru toate gusturile şi rezervoarele. În aceeaşi seară se începe a învârti în ceaunul cu fasole şi se va tine asa, la relanti, până Duminică la prânz.

Sambătă vom da trezirea din aburii cafelei pe la 10 de dimineaţă şi printre povestiri, amintiri şi prieteni  vom  da drumul la concursuri interactive specifice cum ar fi: Hei-Rup, Concurs de băut bere în viteză, Picioroange, Cel mai zgomotos motor, Cel mai customizat motor, Fanfara pistoanelor, Bikini Wash, Burnout Show, Ruleta Ruseasca…cu oua, Concursul de tricouri ude şi altele care ne vor întreţine până seara târziu când vom face premierile.

De asemenea vom pune la bataie tot arsenalul în materie de bunădispoziţie şi distracţie, astfel te vei putea relaxa la pescuit sau sări pe trambulina elastică,  vei putera să iţi etalezi dexteritatea la tir cu arcul, badminton, minigolf sau echitatie. Încă odată, programul de seară va fi învelit în muzică live atât pe scenă cât şi în afara ei şi dezvelit la miez de noapte cu Midnight Show.

Duminica dis de dimineaţă, cafeaua va fi fierbinte iar murăturile reci şi acre.

LOCATIE SI FACILITATI

– puncte de vânzare mâncare şi băutură deschise non-stop;

– cazare: căbănute cu baie proprie; cort, în locuri special amenajate; la pensiuni şi hoteluri din apropierea locaţiei;

– grupuri sanitare ecologice şi duşuri ecologice;

– apă potabilă şi menajeră;

– energie electrică;

– asistenţă tehnică;

– parcare pentru autovehicule;

– pază 24/24h.

Sunt aşteptaţi şi bineveniţi toţi iubitorii de două roţi şi muzică bună.

INFO

HAMAK – Club de agrement de bunavoie

www.hamak.ro

www.mctrust-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: