East Romanian Bike Week 2016

east romanian bike week 2016

Organizatorii au realizat un festival care sa contureze mai mult decat o escapada, care sa promoveze un stil de viata energic, liber, cu weekenduri petrecute in natura si acorduri de chitara langa un foc de tabara nelinistit. In timp, a evoluat iar acest lucru se datoreaza voua, participantilor. Mii de iubitori de muzica, motoare si aventura au participat de-a lungul anilor la eveniment.

A pornit in 2011 si a ajuns in prezent sa fie un punct de reper pe harta festivalurilor moto din Romania. East Romanian Bike Week a reusit sa devina un  festival care aduce la Iasi trupe rock de renume dar si trupe tinere ( si nu doar rock ) . Festivalul se lauda cu nume ca Luna Amara, Bucovina, Trooper, Rosu si Negru, The Iron Cross, Bronx, Forevermore, WIRE, Aproape Unplugged, Sukar Nation, Fara Zahar, Descantec, High Voltage, Wanted…

Festivalul include concursuri specifice, escalada, demonstratii de condus preventiv, targ pentru comercianti cu specific moto si nu numai, un show eduro realizat de prietenii de la clubul X-Enduro Iasi, fun & leisure. Anul acesta, pe scena festivalului East Romanian Bike Week de la HAMAK Iasi vor urca:

17 Iunie – Ora 19:00

  • FICS Pop Orchestra
  • Bronx – Tg. Mures
  • Bucovina – Iasi
  • Aproape Unplugged – Iasi

18 Iunie – Ora 19:00

  • The Iron Cross – Iasi
  • Trooper Romania – Bucuresti
  • Wanted – Iasi

LOCATIE

Hamak, clubul de agrement de bunavoie este una dintre cele mai frumoase destinatii de weekend! Au camere libere si un lac plin cu peste in care linistea se scalda si se oglindeste. Aici poti dormi dupa pofta inimii, te poti relaxa savurand o bere cu prietenii sau asteptand sa vezi cine te trage de undita, te poti juca pana pici lat si o poti lua oricand de la capat! Este locul ideal pentru teambuilding, timp pretios cu familia, petreceri sanatoase si aniversari naturale sau escapade placute din viteza orasului. Hamak protejeaza natura umana cu libertate!

locatie hamak

Eveniment organizat de TRUST MC IASI.

ACCES

Accesul se face pe baza de bratara care se primeste la intrare. Pretul unic, pentru toata durata evenimentului este de 25 lei.

EAST ROMANIAN BIKE WEEK este un eveniment nelipsit din călătoriile celor pe două roţi, promovând motociclismul ca mod de viaţă şi agrement, astfel organizatorii pun la dispoziția celor care doresc sa participe la festival puncte de vânzare mâncare şi băutură deschise non-stop; cazare: la cort, în locuri special amenajate in incinta locatiei; la pensiuni şi hoteluri din apropierea locaţiei; grupuri sanitare şi duşuri, apă potabilă şi menajeră; energie electrică; asistenţă medicala; parcare pentru autovehicule; parcare pentru motociclete si supraveghere 24/24h.

INFO

TRUST MC IASI

www.facebook.com/erbwiasi

www.mctrust-iasi.ro

www.hamak.ro

www.facebook.com/Hamak

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: