East Romanian Bike Week 2015

east-romanian-bike-2015

East Romanian Bike Week, cel mai important festival dedicat atât motocicliştilor, cât şi celor pasionaţi de două roţi, organizat în Estul României începând cu anul 2011 se desfășoară la Iași în perioada 19-21 iunie 2015 la Hamak.

Vineri, 19 iunie 2015, de la ora 20.00 vor concerta  The Iron Cross – Iasi, Forevermore tribute Whitesnake – Bucuresti și Wire tribute AC/DC – Bucuresti.

Sâmbăta, 20 iunie, de la ora 12:00 în cadrul East Romanian Bike Week 2015 ediția a IV-a  ieșenii îi pot vedea la lucru pe membrii clubului X-ENDURO intr-un show HARD ENDURO, un spectacol in care manevrarea motocicletei devine artă.  Ziua continua cu provocarile  concursurilor specifice unui astfel de festival:  băut bere în viteză, picioroange, cel mai zgomotos motor, ruleta ruseasca cu ouă, hei-rup, mers incet, aruncatul rezervorului și….concursul de tricouri ude .

Seara zilei de 20 iunie este apogeul evenimentului East Romanian Bike Week, de la ora 20.00 putandu-i asculta live pe Bronx – Tg Mures, Aproape Unplugged – Iasi și Luna Amara – Cluj.

LOCATIE

Hamak, clubul de agrement de bunavoie este una dintre cele mai frumoase destinatii de weekend! Avem camere libere si un lac plin cu peste in care linistea se scalda si se oglindeste. Aici poti dormi dupa pofta inimii, te poti relaxa savurand o bere cu prietenii sau asteptand sa vezi cine te trage de undita, te poti juca pana pici lat si o poti lua oricand de la capat! Este locul ideal pentru teambuilding, timp pretios cu familia, petreceri sanatoase si aniversari naturale sau escapade placute din viteza orasului. Hamak protejeaza natura umana cu libertate!

locatie hamak

Eveniment organizat de TRUST MC IASI.

EAST ROMANIAN BIKE WEEK este un eveniment nelipsit din călătoriile celor pe două roţi, promovând motociclismul ca mod de viaţă şi agrement, astfel organizatorii pun la dispoziția celor care doresc sa participe la festival puncte de vânzare mâncare şi băutură deschise non-stop; cazare: la cort, în locuri special amenajate in incinta locatiei; la pensiuni şi hoteluri din apropierea locaţiei; grupuri sanitare şi duşuri, apă potabilă şi menajeră; energie electrică; asistenţă medicala; parcare pentru autovehicule; parcare pentru motociclete si supraveghere 24/24h.

INFO

TRUST MC IASI

www.facebook.com/erbwiasi

www.mctrust-iasi.ro

www.hamak.ro

www.facebook.com/Hamak

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: