East Models Awards te provoacă să urci pe scena celui mai elitist eveniment de modă

15 (1)

După succesul din 2015, evenimentul de fashion – East Models Awards revine cu o nouă provocare pentru fetele care își doresc să înceapă sau să își dezvolte o carieră în modeling-ul internațional. 

În cadrul galei de frumusețe East Models Awards 2016, câștigătoarele preselecției vor defila împreună cu fotomodele internaționale și vor reprezenta case de modă renumite precum și tineri designeri locali.

Misiunea acestui eveniment este de a stabili conexiuni între piață națională de fashion și cea internatională din Milano, Paris, Londra, Tokyo sau New York.

Castingul pentru secțiunea “New Faces” din cadrul galei de frumusețe East Models Awards va avea loc joi, 23 iunie începând cu ora 15.00 la Palas Iași, Quartz Lounge. Juriu va fi format din reprezentanții celor mai importante agenții de modeling din România și din modele internaționale. Se va puncta frumusețea, inteligența, spontaneitatea, stilul, fotogenia și personalitatea bine conturată a fiecărei candidate. Este important de reținut că experiența în modeling nu este o condiție necesară. Candidatelor care se înscriu online și vor fi selecționate pentru semifinala li se va asigură transportul gratuit pana in Iasi din orice localitate din Romania si din Republica Moldova.

East Models Awards oferă tinerelor oportunitatea de a-și împlini visul de a deveni top modele. Câștigătoarele ediției anterioare au fost susținute în realizarea unor proiecte cu case de modă din Milano, au defilat la show-uri de modă din Europa și au avut peste 30 de ședințe foto pentru reviste nationale si internationale.

Cea de-a două ediție a galei de frumusețe East Models Awards va avea loc, sâmbătă 25 iunie 2016, în Grădina Palas Iași, incepand cu ora 20.00. Va reuni peste 30 de modele, precum si renumiti designeri și case de modă locale și internaționale dar si o echipa de artisti make-up si hair iar organizatorii promit sa aduca un nou concept extravagant și plin de dinamism.

INFO

www.facebook.com/EastModelsAwards

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: