E-talent, unicul website de recrutare online pentru industria de entertainment

e-talent-doua-luni-de-la-lansare-site-castiging-romania-2013E-talent te face vedetă!

În 03 octombrie, s-a lansat în mediul virtual E-talent – prima platformă de casting online, activă pe piata de showbiz din România. Pe www.e-talent.eu, artişti şi angajatori interacţionează prin intermediul unui website dedicat job-urilor de casting.

  • Din ziua lansării şi până în prezent, în mai puţin de două luni, 814 performeri şi 31 de angajatori din industria de entertainment şi-au creat conturi în baza de date.
  • Angajatorii au publicat 21 de proiecte – 8 filme şi 13 spoturi publicitare – şi au contactat 1247 de artişti.

DESPRE

E-talent pune gratuit la dispoziţia angajatorilor din industrie una dintre cele mai complete şi performante baze de date de casting din România, ce reuneşte 3000 de actori profesionişti şi 2500 real people, precum şi categorii speciale de performeri: modele, dansatori, muzicieni şi actori amatori (absolvenţi ai unor şcoli private de actorie).

E-talent funcţionează ca un site de joburi. Primul pas, pentru a avea acces la toate ofertele de job, este ca utilizatorul să îşi creeze un cont ce, odată activat, îi va permite acestuia să vizualizeze şi să acceseze toate joburile de casting listate public pe E-talent. Angajatorii vor selecta şi invita direct artiştii la castinguri, fără intermedierea E-talent.

„Experimentul în artă înseamnă curaj. Recomand să experimentaţi E-talent. Veţi câştiga mai mult decat curaj” spune regizorul de film Corneliu Porumboiu.

INFO

Vă invităm pe www.e-talent.eu pentru a experimenta în arta entertainmentului.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: