E-an-na la Iasi | Turneu Viu

 

E-an-na ajunge în toamna aceasta la Iasi pentru a-si promova noul single intitulat “Viu”. Vineri, 28 septembrie 2018, de la ora 21:00, Underground Pub.

Daca pe timpul verii ne-am adunat cu totii pe la festivaluri sa generam amintiri frumoase, acum ne adunam pe la casele voastre pentru a le depana în spiritul lumii E-an-na, cu multa voie buna & chef de zâmbit.

Alături de ei vor fi și cei de la Beauty And The Rat, trupă care abordează încă de la început un rock alternativ cu influențe metal și grunge.

BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: