DVD-ul artistului André Rieu – ”Live în București” – disponibil exclusiv la Carrefour

DVD-Andre Rieu

Carrefour Romania anunta astazi, 27 noiembrie, lansarea oficială a DVD-ului artistului André Rieu – ”Live în București”, urmand ca din aceeasi zi, aceste DVD-uri sa devina disponibile pentru clienti exclusiv in reteaua de hipermarketuri Carrefour. In plus, toate veniturile realizate în urma comercializarii acestor DVD-uri vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

In luna iunie a acestui an, mult indragitul violonist André Rieu a cucerit inimile celor peste 85.000 de spectatori din Romania cu șapte concerte grandioase iar momentele minunate petrecute alături de publicul din Romania l-a determinat pe marele artist să consolideze această relație, pregătind un cadou deosebit, in pragul lunii decembrie.

Pregatind lansarea oficială a DVD-ului sau, artistul nu a rămas indiferent în urma tragediei de la Colectiv, deplasându-se la București, special, pentru a aduce un omagiu și, de asemenea, pentru a veni în sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis să doneze familiilor îndurerate, întreg profitul rezultat în urma vânzării DVD-ului concertului de la București.

Ne bucuram sa aducem in magazinele noastre opera unui artist atat de indragit de catre  publicul roman si sa ne incantam clientii cu muzica acestuia. Si pentru ca muzica are darul de a alina sufletul, iar de aceasta mangaiere au in acest moment cea mai mare nevoie victimele din clubul Colectiv, ne-am alaturat cu drag initiativei artistului de a veni in sprijinul acestora. Sub indemnul ”Vezi, asculti, ajuți #Colectiv”, invitam clientii sa cumpere DVD-ul lui André Rieu, urmand sa directionam toate veniturile incasate din vanzarea lor catre familiile victimelor”. a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

Evenimentul de lansare se va desfasura vineri, 27 noiembrie, in foaierul Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, la ora 15:00, unde vor fi asteptati primii cumparatori ai noului DVD. Toți cei prezenți vor putea achizitiona primele exemplare ale dvd-ului și vor putea obține un autograf, semnat chiar de catre André Rieu.

DVD-ul artistului -”Live în București”- va deveni disponibil pentru clienti exclusiv in reteaua de hipermarketuri Carrefour și va putea fi achiziționat la prețul de 49, 90 lei.

INFO

Carrefour Romania

www.carrefour.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: