Durusa Summer Hills 2015

durusa-2105-mare

Durusa Summer Hills si-a castigat reputatia in randul festivalurilor de dimensiuni moderate ca fiind unul dintre cele mai hip manifeste de muzica in context de pe scena evenimentelor open air din tara, unde armonia dintre sunet si peisaj se redescopera in fiecare an.

Durusa Summer Hills prin specificul sau promoveaza un lifestyle-atiutudine in care elementele Muzica, Dansul, Expresia Creativa si Mediul Natural se regasesc in perfect echilibru.

Pe parcursul celor 3 zile de festival , sub razele perfecte ale soarelui de august, va veti incanta simturile si veti descoperi firescul trait la o noua frecventa. Vernisajul open air, teatru, proiectiile de filme de lung si scurt metraj, exercitiile pentru echilibrul spiritual sau joaca de-a sportul traditional sunt doar cateva dintre elementele ce vor contura peisajul artistic al festivalului.

LINE UP

Organizatorii pun mare valoare pe sunet si pe armonia lui. Din acest motiv s-au preocupat de selectarea atenta a artistilor a caror muzica se integreaza perfect in peisaj si ofera contur festivalului.

BILETE

Durusa Summer Hills este un eveniment de dimensiuni moderate, din acest motiv pentru aceasta editie se scot la vanzare un numar fix de 1000 de bilete in prefestival. Biletele de acces vor fi disponibile online si in locatiile partenere incepand cu 1 Iulie. Pretul unui bilet presale este de 90 de lei si include accesul la toate facilitatile festivalului. La fata locului pretul biletului este de 150 de lei. Accesul la festival se face exlcusiv pe baza biletului sau invitatiei. Calendarul de vanzare al biletelor in presale este 1 iulie – 15 august 2015.

Puteti castiga doua invitatii la editia din acest an a Durusa Summer Hills participand la concursul organizat de Acaju!

INFO

Durusa Summer Hills

Durusa, Maramures

www.summerhills.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Live Music Experience | Arcu House of Beer

Wonders of Women | Little Texas

Dragobete Art. Ro 2021

Atelierul Artistului | Palas Iasi

Scrie un comentariu: