“Dureri fantomă”, premiera la Ateneul Tatarasi

Afis-Dureri-fantoma----pt-s

Ateneul Tătărași va găzdui în Sala Mare de Spectacole în data de 11 Mai 2016 (Miercuri), ora 19:00, premiera piesei de teatru „Dureri fantomă” de Vasili Sigarev, în regia domnului Radu Ghilaș. Această piesă a fost jucată la Teatrul ”V.I. Popa” Bârlad, fiind prima reprezentație în Iași.

Regie: Radu Ghilaș. Decor: Sandu Maftei. Costume: Bianca D. Postolache. Coregrafie: Lorette Enache. Distribuție: Oana Pavalache, George Soboloveschi, Sergiu Moraru, Sorin Ghiorghe, Bianca Postolache.

L-am ales pe dramaturgul Vasili Sigarev pentru că este un scriitor puternic, al cărui realism m-a frapat. Și daca el este considerat rebelul dramaturgiei ruse contemporane, mi-aș dori ca și eu, regizorul acestui spectacol, să fiu, în ochii spectatorilor, la fel de rebel în idei, în atitudine, în abordarea textului. Am ales <<Phantom pains>>, titlul original, pentru că ilustrează foarte bine ideile în care cred, iar dacă m-ar întreba cineva de ce trebuie să vedem în spectacole mizeria umană, i-aș răspunde, parafrazând: pentru a vedea cum se poate ca și în mizeria cea mai mare să rămâi om. În asta cred cu tărie!(Radu Ghilaș, regizor)

BILETE

Preț bilet: 20 lei bilet standard, 15 lei bilet elevi, studenți, pensionari. Durata piesei: 1h 20 min (fără pauză).

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: