Dupa succesul primei locatii, 5 to go deschide a doua cafenea in Iasi

five-to-go-iasi

Lanțul de cafenele ”5togo” anunta deschiderea în viitorul apropiat a celei de-a doua locații în orasul Iasi.  După doar 6 luni de activitate, tinerii ieseni ce dezvoltă cea mai accesată franciză românească urmează să deschidă încă o locație, targetul fiind de 5 cafenele în următorul an in zona Moldovei.

UPDATE: Cea de-a doua locatie se deschide joi, 5 septembrie 2016 pe Bulevardul Carol I, nr. 3, Iasi

Cea mai nouă franciză 5togo din zona de Nord-Est a țării a fost contractată de același iesean ce a pornit la drum cu prima cafenea 5togo din Iasi, Andrei Țăranu.

Sunt mândru că împreună cu asociata mea am reușit să aducem un element de plus valoare orasului Iași din care facem parte. Aici am crescut și aici ne-am format ca antreprenori și de aceea am decis să continuăm să îmbunătățim zona de coffee to go în orașul în care am învățat că perseverența și respectul față de comunitate sunt cheia succesului. “  spune Andrei Țărau

Conceptul 5togo a luat naștere atât din pasiunea și din dorința fondatorilor de a oferi cafea de calitate la un preț corect cât și în urma unor analize tehnice, de piață, prin care s-a reliefat necesitate de cafenele << to go >> datorită cererii în creștere, mai ales pe segmentul corporate și academic.

Modelul de business al cafenelelor 5togo aduce pentru prima dată în România conceptul de fix price, totodată folosind în proportie de 100% materii prime produse de către furnizori români.

Pentru că cifra 5 reprezintă elementul de structură a business-ului 5togo clienții au 5 motive să revină în una dintre cafenele: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.   Lantul de cafenele 5 to go sa dezvoltat extrem de rapid ajungand la 23 de locatii in numai 15 luni de activitate, anuntand ca pana la sfarsitul anului vor ajunge la 40 din care 5 vor fi in orasele mari din tara.

 

5togo a deschis prima cafenea pe strada Costache Negri 60, langa Moldova Business Center. In meniu nu veti gasi doar cafele ci si diverse tipuri de ceaiuri, apa plata, RedBull, croisante, muffins sau sandwich toast si multe altele, toate la pretul unic de 5 lei.

INFO

fivetogo.ro

www.facebook.com/five.to.go.coffee

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: