Dupa o pauza de 7 ani, Bosquito a lansat un nou videoclip

Ieri seara (16 noiembrie, n.a) , in Garajul Europa FM, a avut loc lansarea oficiala a videoclipului “Cind ingerii pleaca”,  videoclip regizat de Florin Botea. Piesa “Cand ingerii pleaca” a fost lansata pe 3 august 2011 in Garajul Europa FM si este primul single Bosquito dupa o pauza de 7 ani.
Bosquito

Bosquito, din nou in atentia publicului

Radu Almasan si colegii lui: Ciprian Pascal, Dorin Tapu si Austin Jesse Mitchel au spus  povestea din spatele noului clip si au asteptat reactiile fanilor la noul videoclip. Piesa a fost gindita si scrisa in limba spaniola, versiunea in limba romana fiind adaptata mai tirziu. Videoclipul piesei contine imagini cu Radu Almasan din copilarie si de la inceputurile trupei Bosquito.

”Cind ingerii pleaca” este o piesa de dragoste, prima piesa de dragoste dupa foarte multi ani. Versurile vorbesc de la sine, piesa fiind o declaratie de dragoste in sine. Am pus foarte mult suflet in realizarea ei si nu ne-am oprit de la nimic. Am tras piesa in cel mai bun studio din Romania, iar masterizarea am facut-o la Los Angeles. In ceea ce priveste videoclipul  am lucrat cu regizorul cu care ne-am lipit cel mai bine din punctul de vedere al  ”chimiei” , i-a spus Radu Almasan lui George Zafiu.


Trupa Bosquito provine din Brasov, fiind infiintata la initiativa lui Radu Almasan. A abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente care au variat de la muzica tiganeasca, balcanica, pina la elemente simfonice si de hard rock. Virful de popularitate a fost atins între anii 2002-2005 cind au lansat o serie de melodii care au ajuns pe prima pozitie a topurilor din Romania. Desi bazele formatiei au fost puse la sfirsitul anului 1999, prima formula stabila s-a cristalizat la începutul anului 2000. De altfel, membrii trupei au adoptat ca data oficiala de înfiintare a formatiei ziua de 14 februarie 2000. Componenta “de aur” a formatiei a fost: Radu Almasan (voce), Victor “Solo” Solomon (chitara), Victor “Vichi” Stephanovici (chitara bas), Misu Constantinescu (keyboards), Darius Neagu (tobe).

Formatia a lansat 4 albume: “Bosquito” (2000), “Sar scintei” (2001), “Cocktail Molotov” (2003) si “Farime din soare” (2004).

Pe 7 mai 2011, formatia a avut ocazia sa deschida concertul pe care Shakira l-a susţinut la Bucuresti.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: