„După faptă și răsplată” – Povestea prințeselor Layla și Charlotte

 

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „După faptă și răsplată”, sambătă, 1 august 2020, ora 10.00, în Gradina de vara a Ateneului National din Iași!

O lume feerică cuprinde toată povestea în care prințesele Layla și Charlotte încep o aventură interesantă dar primejdioasă. Totul începe atunci când sora mai mare Charlotte decide să plece să exploreze pădurea din apropierea castelului, neținând cont de pericolele de care o avertizează surioara Layla!

Cele două prințese doresc să le arate copiilor faptul că atunci când suntem dornici să ne aventurăm într-un loc necunoscut trebuie să ținem cont de pericolele pe care le-am putea întâmpina, că trebuie să ne ascultăm și să ne iubim frații/surorile, că nu este bine să facem rău, că trebuie să ne cerem iertare când greșim, că nu e bine să mințim, că nu trebuie să ne amuzăm pe seama altor persoane și că trebuie să învățăm să fim generoși, politicoși și înțelegători.

Descoperim împreună cu cine se vor întâlni prințesele și cum se vor descurca în pădure, sambata, 1 august 2020, la ora 10:00, la Ateneul din Iași!

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: